Sve vesti Svet

Nezadovoljni Amerikanci okrivljuju Putina za visoke cene goriva (VIDEO)

Nezadovoljni Amerikanci okrivljuju Putina za visoke cene goriva (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Nezadovoljni Amerikanci kao da su pod uticajem Bajdenovog pamćenja, malo uspavani te su pobrkali ko im je predsednik države, okrivljujući Predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina za poskupljenje cena goriva u SAD-u.

Jedan nesrećni čovek je snimio sebe kako se majmuniše zbog visokih cena goriva, ali umesto da s pravom okrivi lošu politiku Bajdenove administracije, okrivio je Vladimira Putina.

„Pogledajte sada cenu gasa!“ čovek kaže da ide ka znaku benzinske pumpe, koji pokazuje cene iznad 7 dolara po galonu.

„To je 7,55 dolara po galonu!“ — viče histerično.

„Hej Putine, šaljemo ti račun! on kaže.

Čovekov video je simboličan prikaz kako prosećan liberalac bespogovorno prihvata bilo koji izgovor koji Bela kuća smisli.

Uglavnom, Bajdenova administracija pokušava da ignoriše ogroman porast troškova goriva, a Bajden je prošle nedelje u suštini otpustio novinare, komentarišući: „Povećaće se. Trenutno ne mogu mnogo. Rusija je odgovorna.”

Pitanje izveštača iz Rumunije prošle nedelje o visokim cenama goriva u SAD takođe je ostalo bez odgovora od strane potpredsednice Kamale Haris, koja se okrenula stanju u Ukrajini.

Pokušaj administracije da skrene krivicu sa Bajdena prošle nedelje je istakao izveštač Foks njuza Piter Dusi, koji je istakao sekretarku za štampu Bele kuće Jen Psaki da cene goriva stalno rastu otkako je Bajden preuzeo dužnost.

Nekoliko dana nakon razmene, Bela kuća je poslala Psaki da formuliše kampanju na društvenim mrežama koja takođe okrivljuje Putina za visoke cene goriva.

Uprkos tome što su uperili prst u Rusiju, većina Amerikanaca se seća da su cene goriva počele da rastu nakon što je Bajden blokirao naftovod Keistone KSL, zaustavio nova bušenja nafte i fosilnih goriva, ponovo se pridružio Pariskom klimatskom sporazumu i najavio suzbijanje elektrana na ugalj bez obraćanja drugim američkim proizvođačima energije; da bi se pojačala potražnja, suštinski uništavajući energetski sektor i stavljajući Ameriku na volju stranih protivnika sa ogromnim zalihama nafte.

Nulta Tačka/InfoWars