Sve vesti Svet

Niko ne može da ga smisli- Entoni Fauči izviždan na otvaranju utakmice (VIDEO)

Niko ne može da ga smisli- Entoni Fauči izviždan na otvaranju utakmice (VIDEO)

Psihopata i serijski lažov dr Entoni Fauči je glasno izviždan na utakmici Marinersa protiv Jenkija u utorak, gde je od njega zatraženo da otvori meč.

Možete čuti fanove kako viču: “Gubitnik!” dok se Fauči približava startnoj liniji.

Dr Fauči je poznat po uništavanju globalne ekonomije, finansiranju biolaboratorija u Vuhanu, laganju o svojoj umešanosti u finansiranje biolaboratorija u Vuhanu, pogrešnim izjavama za maske, potpunoj grešci u vezi sa vakcinama protiv COVID-a… I to je samo delimična lista.

Čovek je veoma opasan i ne pokazuje kajanje za svoje postupke.

Zelenski opet moli za pomoć: Dajte nam više novca

Dejli mejl je objavio:

Dr Entonija Faučija izviždali su navijači bejzbola u utorak dok je izbacio prvi šut u utakmici Sijetl Marinersa protiv Njujork Jenkisa.

Fauči je doživeo ogroman pad u svojoj popularnosti od njegovog meteorskog uspona da postane poznato ime tokom početka pandemije, pošto više od polovine nezavisnih glasača želi da on ode.

„58,9 odsto nezavisnih birača veruje da bi dr Fauči trebalo da podnese ostavku na svoju poziciju i okonča ulogu u vođenju vladinog odgovora na COVID-19 kako bi omogućio da dođe novo rukovodstvo“, pokazala je anketa Konvencije akcije država ranije ove godine.

Ti birači će verovatno ispuniti svoju želju – Fauči je u julu rekao da će napustiti svoju funkciju do kraja prvog mandata predsednika Džoa Bajdena.

Nulta Tačka/GatewayPundit