Srbija Sve vesti

NIŠLIJE KRENULE U “OSINJE GNEZDO”?! DEMONSTRANTI U NIŠU VEČERAS OTIŠLI ISPRED ZGRADE U KOJOJ ŽIVI DR BRANISLAV TIODOROVIĆ

I večeras se kao i prehotnih večeri protesovalo širom Srbije zbog uvođenja neustavne obaveze posedovanja kovid propusnica za goste ugostiteljskih objekata koji borave u takvim objektima nakon 22h.

Sve više gradova se uključuje u mrežu protesta a Niš je grad u kojem se okuplja najveći broj građana koji žele da iskažu svoje nezadovoljstvo ranije pomenutim merama.

Kako je jedan od glavnih ,,stručnjaka” iz Kriznog štaba koji je ovu odluku i preporučio Vladi Srbije, dr Branislav Tiodorović iz ovog grada tako su nišlije po svemu sudeći rešile da se upute na njegovu adresu, tačnije da prošetaju pored zgrade u kojoj kako je navedeno u objavi na Twitter-u, živi ,,histerični stručnjak”.

Ovo je prvi put da se u Srbiji sprovede ovakva šetnja tj. da se protestuje ispred kuća članova kriznog štaba ili političara ali u Italiji je ovo odavno postala praksa gde demonstanti redovno odlaze ispred vrata i kapija onih koje krive za oduzimanje njhihovih sloboda.

Da li će ovo postati trend i u Srbiji, ostaje nam da vidimo.