Srbija Sve vesti

NOVA S CRTA METE NA ČELU SRPSKOJ OMLADINI DIREKTNO OPTUŽUJUĆI MLADE ZA ŠIRENJE VIRUSA!

NOVA S CRTA METE NA ČELU SRPSKOJ OMLADINI DIREKTNO OPTUŽUJUĆI MLADE ZA ŠIRENJE VIRUSA!

U najnovijem pokušaju zastrašivanja, širenja panike i uznemiravanja građana, redakcija portala Nova S dala je zeleno svetlo dotičnom ,,novinaru” Mihailu Jovićeviću da izvrši targetiranje većeg dela stanovništva Srbije.

Mihailo Jovićević, novinar redakcije Nove S

Naime, na portalu, kako ih građani iz milja zovu Nova SS dotični novinar je postao analitičar, profilista koji je profilisao ,,superprenosioce” virusa te tako direktno izvršio napad na mlađu populaciju koja po viđenju ove redakcije širi virus po Srbiji.

Ovako je Nova S direktno nacrtala metu na čelo Srpske omladine koja iz nekog razloga još uvek nije pristala na imunizaciju tj. vakcinaciju protiv SARS- CoV-2 virusa.

,,Nije vakcinisan – skeptičan je po pitanju imunizacije;

Mlad je – starosti je između 20 i 30 godina;

Ne poštuje pravila Kriznog štaba – aktivno prenosi virus”

U nastavku spornog i nadasve fašističkog pisanja Mihailu profajleru u crtanju krugova mete pridružilik su se i do juče potpuno nepoznate ličnosti, medicinski radnici sa ruba medicine, pojedinci koji već neko vreme vrše krivična dela širenja panike i straha.

Dr Radmilo Janković, zamenik direktora KC Niš prokomentarisao je i najavio povratak virusa na jesen kako je rekao ,,s početkom školske godine”

„Pomoglo bi da što više mladih bude vakcinisano. Oni između 20 i 30 godina trenutno najčešće prenose virus. Treba im objasniti da vakcinacija nije samo vlastita zaštita, već i zaštita okoline. Ne treba biti sebičan“, poručio je dr Radmilo Janković koji je na kraju dodao da bi trebalo uvesti obaveznu vakcinaciju za određene grupe građana.

Pisac teksta sa Nove S nastavio je dalje posmatrajući situaciju kao vrlo zamršenu jer su ,,lekari počeli da koriste godišnje odmore”.

Dalje da Radmilo ne bude usamljen, obeležavanju i unapred pripremljenom svaljivanju krivice na mlade pridružio se i predsednik Sindikata lekara i farmeceuta Srbije, Rade Panić, čovek koji je spreman da zaplače na televiziji kako bi paniku učinio još širom.

Panić je u svom stilu ,,zakukao” te poručio kako treba više da se radi na promociji vakcine ali i najavio moguće žrtve virusa na jesen.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Bez obzira koliko ovi doktori bili nestručni, željni najpre medijske pažnje koju su po prvi put dobili. Bez obzira na to koliko oni bili svesni da je njihov uticaj minimalan nastavljaju da ,,rade”, nastavljaju da učestvuju u propagandi koja dovodi do diskriminacije građana, ponovićemo, većinskog dela stanovništva Srbije.

Obeležavanje ovog puta omladine i svaljivanje krivice na njih za nešto što se nije ni desilo je ne samo težak prekršaj već i pokazatelj koliko redakcija poput Nove S i novinara poput Mihaila Jovićevića imaju udela u stvaranju podela među narodom, mnogo više od drugih čak i režimskih portala.

Mihailo Jovićević, prvi s desna

Narod Srbije pamti, Mihailo ovo nije bilo lepo.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”