Sve vesti Svet

Nova sednica Generalne skupštine UN-a! Teme ostaju KORONA I KLIMATSKE PROMENE

Nova sednica Generalne skupštine UN-a! Teme ostaju KORONA I KLIMATSKE PROMENE

Organizacija najpoznatija po svojim zločinima i represiji uprkos protivljenju sve većeg broja ljudi širom sveta nastavlja sa promocijom i sprovođenjem agendi čiji je krajnji cilj potpuna kontrola globalnog stanovništva.

Otvorena je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u okviru redovnog jesenjeg zasedanja u kojoj će između ostalog teme biti korona i klimatske promene

Sedamdeset sedma sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, u okviru redovnog jesenjeg zasedanje, otvorena je u utorak u Njujorku.

Sednicu su otvorili generalni sekretar UN Antonio Gutereš i predsednik Generalne skupštine UN Čaba Koroši.

Mađarska vlada pooštrava pravila koja regulišu ABORTUS

Diplomate će dogovoriti dnevni red, raspored sastanaka i formiraće radne komitete.

Na dnevnom redu će biti sve ključne međunarodne teme, uključujući i klimatske promene, borbu protiv kovida 19 i drugih infekcija, stalne sukobe i krize, kao i pitanja dugova zemalja u razvoju.

Generalna debata na visokom nivou održaće se od 20. septembra do 26. septembra, i podrazumeva učešće šefova država i vlada, kao i diplomata iz raznih zemalja.

Rusiju će predstavljati šef diplomatije Sergej Lavrov – on i članovi delegacije dobili su američke vize za posetu Njujorku.

Tema zasedanja, tokom čije će se generalne debate 21. septembra obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, je „Prelomni trenutak: transformativna rešenja za međusobno povezane izazove“.

NultaTačka