Sve vesti Svet

NOVA VAX PRAVDA: SMANJUJU SE KAZNE ZA VAXOVANE KRIMINALCE

Pisao Elena Vuk

Amerika

Seksualnom predatoru sudija smanjio kaznu jer je pristao na eksperimentalnu injekciju.

Prema izveštajima, kriminalcima u Lujizijani nudi se blaža kazna ako pristanu na eksperimentalnu injekciju zvanu vakcina protiv COVID -a.

Sudija East Baton Rougea, Fred T. Crifasi, dopušta nekim kršiocima zakona da odustanu od rada za opšte dobro na slobodi ako prime vakcinu protiv COVID-a.

Sudski dokumenti koje je pregledao WBRZ ukazuju na to da „najmanje dve različite osobe imaju mogućnost da prime vakcinu umesto da završe preostale sate rada za opšte dobro. Ti dokumenti pokazuju da je jedan od tih prekršitelja dugovao 33 sata rada i da mu je dopuštena mogućnost da preskoči preostale sate u zamenu za primljenu vakcinu ”, prenele su lokalne novine.

Prema Daily Mail-u, jedan od tih kriminalaca je optužen za silovanje.

“Te optužbe su kasnije izmenjene u prekršajne optužbe za seksualnu zloupotrebu, sa papirima koji objašnjavaju kako je kriminalcu data mogućnost da se vakciniše i smnaji svoju kaznu”, preneo je Mail.

Advokat Džeret Ambiu(Jarrett Ambeau) tvrdi da politika postavlja opasan presedan za prekoračenje stanja u državi.

“Ne mislim da je vlada nužno stvorila entitet koji će biti umešan u to što mi ubrizgavamo nešto u naše telo”, rekao je Ambiu.

„Sam sudija Krifasi je pojedinačno fer. Poenta je kada vladin akter uđe i zatraži od vas da učinite nešto poput ovoga; „Hoću li patiti što to nisam učinio?“ I to je pitanje. ”

Zatvorenicima u državnim zatvorima u Luizijani navodno se nudi 5 dolara u „kantinskim kreditima“ ako prihvate vakcinu protiv COVID -a.

Nulta Tačka/NewsWars