Sve vesti Svet

Nove dojave o bomabama u školama u Srbiji uz preteće poruke: Vi ste suvišni, vi ste genetsko đubre

Nove dojave o bomabama u školama u Srbiji uz preteće poruke: Vi ste suvišni, vi ste genetsko đubre

Na adrese škola širom Srbije jutros su stigle dojave o podmetnutim bombama, zbog čega je velikom broju đaka otkazan prvi čas, a nekima je otkazana i kompletna nastava u prvoj smeni.

Kako je ranije preneo portal 021, u više škola u Novom Sadu i celom Južnobačkom okrugu jutros je stigla dojava o bombi.

Kako se navodi, svi direktori OŠ na teritoriji južnobačkog okruga su mejlom noćas dobili dojavu, te će policija pregledati zgrade.

Učenici zbog toga nemaju prvi čas, a dok se ne pregledaju škole, deca sigurno ne mogi ići u školu. Za sada nema više informacija od policije, niti ministarstva prosavete.

Denacifikacija stiže u SRBIJU- Soroš i Gejts umešani u Ukrajinu

Kako građani javljaju, u pitanju su OŠ “Svetozar Marković Toza”, OŠ “Vasa Stajić”, OŠ “Kosta Trifković”, “Dušan Radović”, “Ivan Gundulić” i škola “NIkola Tesla” na Telepu.

Dojava o bombi stigla je i u Osnovnu školu “Miroslav Antić” u Nišu.

Na mejl škole stigla je informacija da je podmetnuto više bombi, uz jezive pretnje.

“Na teritoriju škole podmetnuto mnogo bombi. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugog, svega stvarno živog. Evolve! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mesto u ovom svetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo da bude, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucione greške, đubre koje treba uništiti”, napisano je u poruci koju prenose Novosti.

U sve četiri osnovne škole u Rumi su takođe stigle dojave o postavljenim bombama, a identična situacija je u Inđiji, Vrbasu, Staroj Pazovi.

Roditeljima u Rumi je od učitelja i nastavnika stigla upozoravajuća poruka da ne šalju decu u školu.

NultaTačka