Sve vesti Svet

NOVE HOROR SCENE IZ KINE! OKAČILI MALOJ DECI QR KODOVE OKO VRATA, POREĐALI IH U KOLONE ZA TESTIRANJE NA COVID 19! (VIDEO)

Više nema video snimaka iz Kine koji služe za propagandnu podršku zemljama Evrope i sveta kao što se dešavalo na početku korona histerije kada su pevali jednake pesmice svim zemljama pojedinačno uz neizostavni snimak čoveka koji navodno pada na sred ulice i umire od korone.

Bilo je potrebno dve godine da građani shvate o čemu se ovde zaista radi i da takvi snimci ne vrše dalji uticaj ali čini se da iz Kine nastavljaju da isplivavaju video snimci koji sada pokazuju sasvim drugačiju sliku od onih sa početka histerije.

Naime, nakon što je Nulta Tačka objavila video zapise kineskih karantinskih logora na kojima se vidi kako se u kućicama od 5 kvadrata drže kinezi koji su pozitivni na COVID 19 došli smo i do novih snimaka koji uključuju male školarce iz ove zemlje.

Kako možete i sami da posvedočite, KKP uvela je obavezno testiranje za svu decu u školama nakon novog talasa širenja zaraze i složićete se sa nama, ove slike su zatrašujuće.

Deca u kolonama sa maskama na preko lica i zakačenim QR kodovima oko vrata, na šta vas ovo podseća a da nije horor film? Učestvujte u diskusiji, komentarišite, pridružite se Nultoj Tački, najpopularnijem Telegram kanalu u regionu- https://t.me/nultatacka