Sve vesti Svet

Novi detalji mejlova! Hanter Bajden tražio žene pokojnog brata sa kojom je bio intiman da se testira na HIV!

Novi detalji mejlova! Hanter Bajden tražio žene pokojnog brata sa kojom je bio intiman da se testira na HIV!

Sin predsednika SAD-a Džoa Bajdena, Hanter Bajden, insistirao je 2018. da se jedna od njegovih ljubavnica – koja je verovali ili ne bila udovica njegovog pokojnog brata – odmah testira na HIV i odmah mu prijavi rezultat, prema mejlovima koje je dobio Fox News.

U jednoj od poruka Hali Bajden, pod naslovom „TREBA DA SE TESTIRAŠ NA HIV HALLIE“, Hanter Bajden je rekao: „Morate da me obavestite o rezultatu. DANAS. Danas se testiram. Bio sam bolesno uplašen Hallie i ti mi [prekini] slušalicu. Ljubav koju dajete je tako uznemirujuća.”

Hanter Bajden je bio u vezi sa Hali Bajden od 2016. godine, otprilike godinu dana pre nego što su se on i njegova tadašnja supruga Ketlin Bajden razveli. To je takođe bilo godinu dana nakon što je njegov brat Beau Bajden umro od raka mozga.

U vreme kada je zahtevao da se Hallie testira na HIV, on je takođe iznajmio kuću u gradu sa njenom sestrom Elizabeth Secundy. Mesec dana kasnije, bivša striptizeta mu je rodila dete, iako je on negirao očinstvo dok to kasnije nije dokazano DNK testom.

MARIO ZNA i MILOŠ DIMITRIJEVIĆ- Ljudi za ovo MORAJU DA ČUJU- Budite spremni za period koji nas čeka

Mnogi od prljavih detalja – kao i navodni skandal sa trgovinom uticajem od strane porodice Bajden – izašli su na videlo kada su podaci sa laptopa koji je ostavio u radionici u Delaveru pali u ruke medija 2020. godine. Fox je izvestio o Najnovijem curenju u ponedeljak, u kojem se navodi da je Hanter Biden takođe optužio Hallie Bajden da je okrenula svoju kćer protiv njega i savetovao joj da potraži “ozbiljnu dugoročnu stručnu pomoć”.

„Volim te, čak i kad si okrutna“, rekao je Hanter Bajden, koji je u jednom trenutku živeo sa Hali Bajden i njeno dvoje dece. “Testiraj se i reci mi rezultate danas.” Istog meseca, navodno joj je rekao: „Nadam se da imaš kome da se obratiš u krevetu u kući mog brata i da taj čin ljubavi može biti za njega ili nju ili njih, a ne za nekoga.

Tada je novoizabrani predsednik Džo Bajden rekao novinarima u novembru 2020. da njegov sin nije učinio ništa loše i da su podaci o laptopu ruske dezinformacije. Sekretar za štampu Bele kuće Džen Psaki ponovila je poslednju tvrdnju tek u septembru 2021. godine, nakon što je novinar Politica potvrdio autentičnost ključnih mejlova s ​​laptopa. Druge velike kuće, uključujući New York Times i Washington Post, potvrdile su e-poštu ranije ove godine, a Psaki je od tada zaobišla pitanja na tu temu.

Hanter Bajden, 52, priznao je u intervjuu u aprilu 2021. da bi laptop mogao biti njegov. Oženio se svojom drugom suprugom, južnoafričkom aktivistkinjom Melissom Cohen, šest dana nakon što su se upoznali u maju 2019. Ona im je rodila sina u martu 2020. godine.

Federalni tužioci trenutno istražuju prekomorske poslove Hantera Bajdena, uključujući veze sa kineskim energetskim rukovodiocima, kao i njegove poreske prijave.

NultaTačka