Sve vesti Svet

NOVI DOKAZI LUDILA HANTERA BAJDENA! Snimao se dok puši krek i dodiruje genitalije na rehabilitaciji koju je platio Džo Bajden

NOVI DOKAZI LUDILA HANTERA BAJDENA! Snimao se dok puši krek i dodiruje genitalije na rehabilitaciji koju je platio Džo Bajden

Sin predsednika SAD-a, Hanter Bajden, snimio je sebe kako puši krek i pije alkohol dok se “igra sam sa sobom” u skupoj „komori za senzornu deprivaciju“ na klinici za rehabilitaciju u Masačusetsu 2019. godine, pokazuje snimak sa njegovog napuštenog „laptopa iz pakla“ koji je u četvrtak objavio Dejli mejl.

Na snimku se vidi kako mlađi Bajden lebdi u zeleno osvetljenoj senzornoj komori, miluje svoje genitalije pre nego što je izašao i vratio se sa, kako je DM opisao, lulom i konzervom Vhite Clav Hard Seltzer-a. On nastavlja da puši i pije, gledajući u kameru dok ambijentalna muzika svira u pozadini. Klip je navodno snimljen u januaru 2019. godine u velnes centru Blue Vater u Njuberiportu u Masačusetsu.

Izgleda da je poseta za detoksikaciju plaćena novcem Džoa Bajdena, pošto je u tekstualnim porukama izvađenim iz laptopa Hanter tražio od oca 20.000 dolara da se prijavi u kuću „ treznog života “ u Njujorku – plan koji nikada nije sledio – i neodređeni dalji troškovi za pokrivanje stanarine, zdravstvene zaštite, školarine i alimentacije za svoju bivšu suprugu samo mesec dana ranije.

Stariji Bajden, koji se u to vreme takmičio za nominaciju Demokratske stranke za predsedničke izbore 2020, prvo je obećao da će 20.000 dolara biti na putu, a zatim je potvrdio svom sinu da mu je poslao 75.000 dolara. Hanter je očigledno bio navikao da od oca traži novac, jer se u razgovoru na zahtev za gotovinu govori kao o „ još jednom kratkoročnom zajmu “, a Džo uverava sina da neće morati da vrati novac.

Zaista, drugi dokazi izvučeni sa laptopa pokazuju da je bivši potpredsednik dao svom sinu dosta novca da pokrije svoje troškove tokom godina, skupljajući skoro 100.000 dolara da pokrije troškove istočnoevropskih prostitutki kada je Hanterova banka odbila da nastavi da prihvata bankovni transfer zahteva na rusku adresu e-pošte koju koristi agencija.

Iako nema dokaza da je Bajden tačno znao za šta se taj novac koristi, on i njegov sin su opširno razgovarali o finansiranju boravka mlađeg Bajdena na rehabilitaciji u tekstualnim razgovorima, pri čemu se Hanter žalio da je njegova sestra isto tako zavisna od droge.

Bizaran sedmominutni video je preuzet iz rezervne kopije Hanterovog iPhone-a čiji fajlovi su na laptopu, koji je ostavljen u radionici za popravku u Delaveru 2019. i nikada nije podignut. Ajfon je takođe sadržao mnoštvo mejlova koji opisuju sumnjivo legalne poslove predsedničkog naslednika u inostranstvu, uključujući govornu poštu koja potvrđuje da je Džo Bajden znao za te aktivnosti uprkos tome što je više puta insistirao na suprotnom na pitanje novinara.

Laptop je takođe pun zlobnih i inkriminirajućih snimaka mlađeg Bajdena koji ima seks sa prostitutkama, koristi drogu i razgovara o osetljivim stvarima sa tim prostitutkama, obično golim. To nije jedini računar koji je Bajden zagubio – on se u drugom snimku žali da su dileri droge ukrali još jedan laptop iz njegove hotelske sobe dok je bio u nesvesti, žaleći se da je pun više inkriminišućih dokaza koje bi mogli koristiti da ga „ ucene “.

Predsednik Bajden je opisao svog problematičnog sina kao „ najpametnijeg čoveka kojeg poznaje “.

NultaTačka