Sve vesti Tehnologija

NOVI NIVO CENZURE! TVITER JE POČEO DA BLOKIRA LAJKOVE NA TVITOVIMA KOJI SU OBMANJUJUĆI

NOVI NIVO CENZURE! TVITER JE POČEO DA BLOKIRA LAJKOVE NA TVITOVIMA KOJI SU OBMANJUJUĆI

Poruka koju jepodelio generalni direktor Thiel Capital-a Eric Weinstein, pokazuje da Twitter blokira korisnike u interakciji sa tvitovima koji se smatraju ,,obmanjujućim”.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Na snimku ekrana kojeg je podelio Weinstein, poruka sa Tvitera kaže da objava koju je želeo da lajkuje objavom ograničena tj. da je objavi blokirana interakcija.

,,Pokušavamo da sprečimo ovakve tvitove koje krše pravila da dosegnu veći broj ljudi, pa smo onemogućili većinu načina za interakciju sa njim. Ukoliko želite da razgovarate o tome, još uvek možete da prosledite tvit sa komentarom”, navodi se u obaveštenju.

,,Upravo sam potvrdio, ovo je za stvarno”, opisao je Weinstein u svom tvitu, rekavši da je želeo da lajkuje zabranjeni tvit kako bi testirao hoće li dobiti ovakvo ili slično obaveštenje.

,,Pretpostavljam da mi se sviđaju tvitovi koji se ne sviđaju Tviteru. Ali upravo sam lajkovao ovo jer su se neki ljudi žalili i prvi put sam video ovakvu vrstu obaveštenja”- dodao je Weinstein.

,,Nisam siguran šta da kažem o ovome. Koliko je ovo tipično?”

Očigledno je da je izvorni tvit koji krši pravila samo neko ko iznosi svoje mišljenje o covid pasošima, vakcinama i zaključavanjima.

Na ovo ludilo koje sprovodi tviter ukazali su korisnici koji su obavestili da ova platforma želi da im oblikuje mišljenje.

DRAGI SLOBODNI LJUDI, U VREME VELIKE CENZURE MORAMO SVI DA BUDEMO AKTIVNI! PODELITE OVAJ ČLANAK SA VAŠIM PRIJATELJIMA, NEKA I ONI BUDU UPUĆENI U TO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA! ZAJEDNO MOŽEMO MNOGO VIŠE!