Sve vesti Svet

Novi Zeland ukida skoro sva ograničenja COVID-19, uključujući maske i vakcinaciju

Novi Zeland ukida skoro sva ograničenja COVID-19, uključujući maske i vakcinaciju

Okvir zaštite od COVID-19, poznat i kao sistem semafora, biće uklonjen od 23.59 u ponedeljak (12. septembra) kako bi svi Novozelanđani mogli sa sigurnošću da nastave da idu napred, rekla je premijerka Džasinda Ardern.

„Vreme je da bezbedno okrenemo stranicu našeg upravljanja COVID-19 i živimo bez vanrednih mera koje smo prethodno koristili“, rekla je Džasinda Ardern.

„Danas je prekretnica u našem odgovoru. Konačno, umesto da osećamo da COVID diktira šta će nam se dogoditi, našim životima i našom budućnošću, mi vraćamo kontrolu“, rekla je ona.

„Vlada od vas više neće tražiti da nosite masku bilo gde, osim u zdravstvenim ustanovama kao što su bolnice, da je nose lekari opšte prakse i domovi za stara lica.

Ona je nastavila: „Svi preostali vladini nalozi za vakcinaciju završavaju se za dve nedelje, 26. septembra. Sada će biti diskreciono pravo poslodavca da li zahteva vakcinaciju od svoje radne snage“.

„Zahtevi za vakcinaciju za sve putnike koji stignu na Novi Zeland, uključujući i posadu, takođe prestaju, a zahtev za testiranjem 1. i 6. dana će se sada samo podsticati“, rekla je ona.

KONTROLNA GRUPA- dr Semir Osmanagić analizira GLOBALNI EKSPERIMENT koji je sproveden nad čovečanstvom (VIDEO)

„Ukratko, sada prelazimo na jednostavan sistem sa dva zahteva: za maske u zdravstvenim ustanovama i 7 dana izolacije samo za pozitivne slučajeve“.

Ardern: „Samo treba da poštujemo svačije individualne odluke“.

Nakon što je više od dve godine terorisao nevakcinisane ljude, Novi Zeland je konačno odustao od obavezne vakcinacije i maski. Nažalost, skoro celokupna populacija je bila primorana da se vakciniše.

Pričati o „pojedinačnim odlukama“ posle svega što se dogodilo je licemerno. Nikada ne prestajem da se čudim eklatantnom narativu ovih korumpiranih tirana WEF-a.

Hajde da ne prestanemo da razotkrivamo ove ljude. Prelazak sa Covid-a na klimatske promene biće brži nego što se može zamisliti.

Nulta Tačka/beehive.govt.nz