Sve vesti Svet

NOVINARKA Fox News-a Uživo RAZOTKRILA KAKO FUNKCIONIŠU MEDIJI! Objaviću sve ono što se događa iza scene (VIDEO)

NOVINARKA Fox News-a Uživo RAZOTKRILA KAKO FUNKCIONIŠU MEDIJI! Objaviću sve ono što se događa iza scene (VIDEO)

Ajvori Heker, reporterka Hjuston Foks -a je tokom direktnog prenosa uživo promenula tok scenarija i javnoAjvori Heker, reporterka Hjuston Foks -a je tokom direktnog prenosa uživo promenula tok scenarija i javno progovorila o tome kako je njena medijska kuća  sprečava da iznese istinu pred javnost, služeći se njihovim scenarijom i time zaobilazeći realnu sliku onoga što se zapravo dešava.

Reporterka je započela sa uobičajenim prenosom uživ pa je rešila da progoviri ispred publike kako je pod ucenom i velikim pritiskom od strane svoje medijske kuće ”Fox Broadcasting Company” koja joj ne dozvoljava da iznese stvari onakve kakve jesu, već da na određene informacije prećuti i sakrije od javnosti.

Reporterka Heker je takođe dodala kako nije jedina ”žrtva” ove medijske diktature i da će uskoro objaviti veoma zanimljive podatke koji se dešavaju ”iza scene”.

”Pre nego što pređemo na glavnu temu, želim da vas obavestim da me je Fox Corp pritiskao da sakrijem određene informacije od vas gledalaca. I prema onome što sakupljam, nisam jedina novinarka kojoj je ovo učinjeno”, rekla je reporterka u prenosu uživo.

”Objaviću sve ono što se događa ”iza scene” u Foks-u, jer se to odnosi na vas gledaoce”, dodala je.

Dalje je najavila da deli ove tajne snimke sa Projektom Veritas, krajnje desničarskom grupom zloglasnom po tome što proizvodi obmanjivo montirane snimke svojih tajnih operacija protiv glavnih i levičarskih organizacija.

”Pronašla sam neprofitnu novinarsku grupu pod nazivom ”Projekat Veritas” koja će mi pomoći da se to objavi”, rekla je Ajvori.

U izjavi za NewsWeek, gospođa Heker je rekla da je njena veza sa Foksom dobila ”mračan zaokret” prošlog Avgusta nakon njenog intervjua sa jednim sagovornikom.

”Odlučili su da im se ne sviđa ono što je ta osoba imala da kaže i nastavili su da me interno maltretiraju i kleveću. Znala sam da ne radim za novinarsku organizaciju kada sam u Decembru pozvana na sastanak sa menadžerom za ljudska prava gde mi je rečeno da svoju podršku slobodi govora i protivljenju cenzuri zadržim za sebe – da to nisu stvari o kojima treba javno govoriti.

DR JOVANA STOJKOVIĆ U BUNKERU PROGOVORILA O SVEMU ONOME O ČEMU NIKO NE SME DA PRIČA!