Sve vesti Svet

Novinarka Gajtandžijeva upozorava Putina: Imate diverziju u jedinici za upravljanje nuklearnim projektilima

Novinarka Gajtandžijeva upozorava Putina: Imate diverziju u jedinici za upravljanje nuklearnim projektilima

Nezavisna novinarka iz Bugarske Diljana Gajtandžijeva poslala je novu video poruku Vladimiru Putinu u kojem ga upozorava da je jedan od programera Glavne obaveštajne uprave Oružanih snaga Rusije vrbovan od strane britanske obaveštajne službe i da ta osoba kodira softvere za jedinice za upravljanje nuklearnim projektilima!

Gajtandžijeva, autorka poznatog sajta „Armswatch.com“, je tako javno ukazala na diverziju koja bi mogla da ima nesagledive posledice po Rusiju.

– Predsedničke Putine, veliki broj upravljačkih jedinica nuklearnih projektila mora biti potpuno zamenjen novim. Zavrbovani programer je napravio kod, koji izaziva da ispaljena nuklearna raketa ne eksplodira.

U „Belingketu“, takozvanoj novinarskoj istraživačkoj grupi povezanoj sa britanskom obaveštajnom službom, nedavno su komentarisali da u slučaju NATO nuklearnog napada na Rusiju, Moskva ne bi mogla da uzvrati udarac. Sada je jasno na šta su mislili.

INDIJA: Održani protesti protiv SZO-a i Bil Gejtsa širom zemlje: “Napustite Indiju” (VIDEO)

Organizacija koja vrbuje programere isti scenario sprema i Kini – upozorava Gajtandžijeva u video poruci.

Podsetimo, ona je nedavno upozorila Vladimira Putina da u njegovom okruženju ima izdajnika i doušnika britanske obaveštajne službe, kao i da politički vrh Srbije prodaje oružje Ukrajincima, a da se lažno predstavljaju kao neutralni u sukobu Moskve i Kijeva.

Više o ovome u video prilogu.

PUTIN je Vučiću poslao jasnu poruku: Zlatanović u podkast Mario ZNA doneo ekskluzivne informacije (VIDEO)

Nulta Tačka/SrbinInfo