Sve vesti Svet

NOVO NORMALNO! USA TODAY POZIVA KALIFORNIJU DA UKINE RODITELJSTVO

NOVO NORMALNO! USA TODAY POZIVA KALIFORNIJU DA UKINE RODITELJSTVO
Pisao Elena Vuk

USA Today kroz svoju kolumnu, poziva državu Kaliforniju da “ukine roditeljstvo”, stavljajući vladu na odgovornost za odgajanje dece u celoj državi u ime “jednakosti”.

U tekstu pod naslovom „Kalifornija bi trebalo da ukine roditeljstvo u ime pravičnosti“, urednik  Zócalo Public Square-a, Joe Mathews tvrdi, da bi država proglasila „pravednost“ kao svoju „najvišu vrednost“, roditeljima treba oduzeti „moć“ ” nad njihovom decom.

“Očevi i majke s većim bogatstvom i obrazovanjem verovatnije će preneti ove prednosti na svoju decu, povećavajući privilegije generacijama”, napisao je Mathews u kolumni objavljenoj u prošli četvrtak.

“Kao rezultat toga, deca manje naprednih roditelja suočavaju se s teškom borbom, društvena mobilnost je zastala, a demokratija je korumpirana. Sve više stanovnika Kalifornije napušta san; Nedavna anketa Instituta za javnu politiku u Kaliforniji otkrila je opadanje verovanja u ideju da možete napredovati napornim radom.”

Mathews-ovo komunističko “rešenje”: učinite podizanje vlastite dece “ilegalnim” i neka vlada prisili bogate porodice da odgajaju siromašnu decu, a siromašne porodice odgajaju bogatu decu.

Moje rešenje, da podizanje vlastite dece učinim nezakonitim je jednostavno, i dok čekamo da se zakon usvoji, možemo delovati sada: bogati i siromašni treba da trguju decom, a vlasnici kuća mogu zameniti decu sa svojim komšijama beskućnicima.

Mathews je čak priznao da je njegov radikalni predlog “totalitaran”, ali kao i kod svih levičarskih doktrina, ciljevi opravdavaju sredstva.

“Sada, prepoznajem da će neki protivnici odbaciti takvu politiku kao užasnu, čak i totalitarnu. Ali moj predlog je prilično skroman, spoj tradicionalne filozofije i današnjih najčešćih političkih opsesija”, napisao je.

Mathews dalje tvrdi da bi se politička levica i desnica mogle ujediniti iza ovog ludog predloga: bez roditelja, levica bi mogla indoktrinirati decu kritičkom teorijom rase, a konzervativci bi mogli da se bave svojom “velikom strašću”, za koju tvrdi je „oduzimanje dece migranata od njihovih roditelja“.

Levičarsko uvođenje antirasizma i rodnog identiteta u škole suočava se s gorkom reakcijom roditelja. Prestanak roditeljstva okončao bi negativnu reakciju, pomažući u uklanjanju nadmoći belaca i zastarelih rodnih normi. Demokrate bi takođe imale priliku da izgrade novi stub sigurnosne mreže – sistem odgajanja dece pod nazivom “Hraniteljstvo za sve”.

S desne strane, republikanci rado odbacuju roditeljska prava u potrazi za njihovim najvećim strastima, poput kršenja prava migranata. Jednom kada odete tako daleko da od roditelja uzmete decu migrante i strpate ih u pogranične koncentracione logore, kratka je šetnja do odvajanja svih Amerikanaca od njihovog potomstva.

Naime, USA Today se prošle nedelje pokušao da jednim člankom normalizuje pedofiliju.

POGLEDAJTE! USA TODAY OBRISAO SVOJE TVITOVE U KOJIMA SU TVRDILI DA JAVNOST GREŠI AKO OSUĐUJE PEDOFILE

Ovo je krajnja igra levice: oduzeti roditeljska prava i dati državi puni autoritet da kontroliše decu.

Nulta Tačka/InfoWars