Sve vesti Svet

Nulta Tačka vam donosi CELU LISTU učesnika Svetskog Ekonomskog Foruma koji počinje danas

Nulta Tačka vam donosi CELU LISTU učesnika Svetskog Ekonomskog Foruma koji počinje danas

Danas u Davosu posle 2 godine pauze zbog korona histerije počinje Svetski Ekonomski Forum kojeg organizuje šef ove organizacije Klaus Švab a koji će trajati do 26. Maja.

Na listi agendi o kojima će se raspravljati i potpisivati razni tajni ugovori Globalisti i njihovi pijuni moći će da učestvuju u diskusijama koje uključuje sve one globalističko/tehnokratske ciljeve za jačanje kontrole stanovništva.

Među onima koji diretkno rade na sve većoj kontroli stanovništva su i predstavnici iz našeg regiona kao i iz naše države. Čudno je što, premijerka Ana Brnabić nije na listi ali zato Aleksandar Vučić jeste, pa kako on da propusti, sa sajma poljoprivrede na sajam globalizma.

Pored Aleksandra Vučića na Svetskom Ekonomskom Forumu učestvuju i predstavnici Hrvatske, Andrej Plenković i Davor Filipović Ministar Ekonomije.

Predstavnik Crne Gore u Davosu biće Dritan Abazović dok Ukrajina ima pa reklo bi se najviše predstavnika od Dmitro Kulebe Ministra spoljnih poslova Ukrajine pa sve do Vitalija Klička, boksera i gradonačelnika Kijeva.

Na Svetskom Ekonomskom Forumu po prvi put neće biti predstavnika Rusije a Kina je delegirala samo jednog dipolomatu.

U nastavku teksta dostavljamo vam PDF fajl koji sadrži ceo spisak učesnika Svetskog Ekonomskog Foruma u Davosu od 22. Maja do 26. Maja 2022.godine. https://www3.weforum.org/docs/WEF_AM22_List_of_confirmed_PFs.pdf

NultaTačka