Sve vesti Svet

Nulta Tačka vam donosi još jedno svedočenje odbeglog Ukrajinskog plaćenika: Sve ovo je jedno veliko sranje

Nulta Tačka vam donosi još jedno svedočenje odbeglog Ukrajinskog plaćenika: Sve ovo je jedno veliko sranje

Kako dani ruske vojne operacije u Ukrajini odmiču a kako zapadnjački mediji šire lažne informacije i satanizuju Rusiju tako između ostalog naša redakcija uspeva da poput vojnika na frontu progura proverene informacije do vas.

Jedna od takvih informacija, a takvih je mnogo koje su zabranjene jeste da je bežanje plaćenika iz rata u Ukrajini sve učestalije i da se svakodnevno možemo susresti sa svedočenjima plaćenika koji su došli u Ukrajinu na poziv Vladimira Zelenskog kako bi ubijali Ruse no nakon samo nekoliko dana su se spakovali i vratili svojim kućama.

Sve je počelo nakon što je “čuveni” snajperista pod kodnim imenom “Wali” kojeg su zapadni mediji najavili kao nekog ko će pobediti rusku vojsku nakon samo 20 minuta borbe poginuo.

Nakon njegove smrti Rusi su pojačali ofanzivu a stranci su počeli da beže.

Tako je i sada novo svedočenje, novog odbeglog plaćenika pokazalo da ruska vojska napreduje ne samo dovoljno brzo već i hirurški precizno.

Naime, švedski državljanin Markus Fredrikson (31) koji je preživeo raketni udar plaćeničke baze kod Lavova nakon ovog napada ruske vojske brže bolje se spakova i vrati u “Sviden”.

VANREDNO UKLJUČENJE U VANREDNA VREMENA! 

Kako svedoči Markus, 13. marta ujutru kada je i izvršena ofanziva na bazu kod Lavova niko nije alarmirao plaćenike već su ih probudili zvuci eksplozije. On dalje tvrdi da je siguran da je jedan od plaćenika preneo ruskoj vojsci informacije o tome gde se oni nalaze.

Kao rezultat toga, Markus se vratio u Poljsku, a odatle kući u Švedsku. Nakon svog iskustva, on sumnja da švedska vlada može da prati kako se koristi novac i oružje poslato u Ukrajinu: „Morate bolje da razumete gde i ko dobija informacije i opremu. Gde ide novac? U ovom slučaju, sve ovo je jedno veliko sranje.”

NultaTačka