Sve vesti Svet

Obama se sprema za BLACKOUT: Instalira rezervoar za propan od 2.500 galona NA SVOM IMANJU

Obama se sprema za BLACKOUT: Instalira rezervoar za propan od 2.500 galona NA SVOM IMANJU

Bivši predsednik Barak Obama uputio je neobičan zahtev za ugradnju masivnog rezervoara za propan komercijalnog kvaliteta od 2.500 galona na njegovom imanju Martini vinogradi, navodi se u izveštajima.

Troškovi instaliranja velikog rezervoara i njegovog punjenja gasom navodno bi mogli koštati do 75.000 dolara.

Iz MV Times-a:

Izabrani odbor odobrio je zahtev za komercijalni rezervoar za propan od 2.500 galona za 79 Turkeyland Cove Road u Katami — u vlasništvu bivšeg predsednika Baraka Obame i prve dame Mišel Obame.

„Nikada nam nije došao privatni rezervoar za propan“, rekao je izabrani član odbora Artur Smadbek, a izabrani član odbora Majkl Donaroma je primetio da je rezervoar za propan za privatnu namenu obično samo delić količine koja se traži.

Da li Obama zna nešto što mi ne znamo?

Izveštaj je došao pošto jedan od najvećih operatera energetske mreže upozorava da bi se veliki deo SAD mogao suočiti sa „prisilnim“ rasprostranjenim nestankom energije zbog velike potražnje kako letnja sezona dolazi.

Bajdenovo zaustavljanje domaće proizvodnje energije u ime „klimatskih promena” izazvalo je skok cena nafte i prirodnog gasa tokom prošle godine, a gas sada iznosi rekordnih 5 dolara po galonu u nacionalnom proseku.

MARIO ZNA i SAŠA BOROJEVIĆ- Sve je spremno- INDUSTRIJA je smislila novi način za ŠIRENJE ZARAZE

Iako je malo verovatno da na Obamu utiče povećanje cena prirodnog gasa s obzirom na njegovo ogromno bogatstvo, na njih i dalje mogu uticati stalni nestanci struje i izgleda da se pripremaju u skladu sa tim.

Nulta Tačka/InfoWars