Sve vesti Svet

OBISTINJUJE SE JOŠ JEDNA “TEORIJA ZAVERE” – SZO PREUZIMA ULOGU SVETSKE VLADE

Pisao Elena Vuk

Bila je “Teorija Zavere”, sada je stvarnost, sporazum Svetske Zdravstvene Organizacije o pandemiji predviđa najnovije mere za borbu protiv pandemije, koje uključuje potpuno ukidanje građanskih prava.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) usvojila je Sporazum o pandemiji, koji utvrđuje sledeća pravila:

1) isključivo pravo SZO da proglasi početak sledeće pandemije;

2) ukidanje vladavine ljudskih prava u slučaju nastupanja pandemijskih režima;

3) ograničavanje prava sindikata;

4) osnaživanje NVO i drugih nevladinih struktura prava da ravnopravno sa državama učestvuju u uspostavljanju međunarodnog prava;

5) obaveza država da zatraže spoljnu pomoć ako ne mogu same da se izbore sa pandemijom.

Pored toga, države članice su prepoznale potrebu da se SZO obezbedi dovoljno i održivo finansiranje kako bi se omogućilo organizaciji, u skladu sa njenim ustavom, da igra vodeću i koordinirajuću ulogu u globalnim zdravstvenim pitanjima.

DIREKTOR POGREBNOG PREDUZEĆA OPISUJE „ALARMANTAN PORAST“ BROJA SMRTNIH SLUČAJEVA OD KRVNIH UGRUŠAKA POSLE UVOĐENJA VAKCINE PROTIV COVID-a

Pisac i publicista Marina Šapovalova prokomentarisala je ovaj impresivan dokument:

„Zgodno, a? Države debelo finansiraju SZO, a ona im sa zahvalnošću daje alat za ukidanje ljudskih prava na prvu kijavicu!

Ovo bi mnogi okarakterisali kao teoriju zavere, ali zapravo su zvanično objavljeni dokumenti poslednje nedelje.

Ali nacionalne elite to uopšte ne zabrinjava. Zašto? Zar one ne shvataju ozbiljno ono što je SZO sebi napisao? Ili već sigurno znaju da će odluke o ukidanju vladavine ljudskih prava na njihovim teritorijama donositi prave organizacije i ljudi?

Nema pitanja za šta će nacionalne vlade biti odgovorne u slučaju „vanrednog stanja“ koje je proglasila SZO. Šta će biti sa onima koji odbiju da uvedu izolacije sa porazom građana u svojim pravima, po ugledu na Švedsku – biće proglašeni „nekooperativnim“, ili šta?

Niko nikada ne deli svoj suverenitet „džabe“. Pošto pristaju da ga podele, to znači da znaju koje beneficije dobijaju zauzvrat…“

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! NE PROPUSITE RAZGOVOR ILIJE VUKSANOVIĆA SA MARIO ZNA

Nulta Tačka/Srbin.Info