Sve vesti Svet

OBRAČUN SE NASTAVLJA! CNN-ov MEDICINSKI ANALITIČAR ,,NE MOŽEMO VEROVATI NEVAKCINISANIMA”

Medicinska analitičarka CNN-a Leana Wen dodatno je učvrstila podelu u društvu optužujući ljude koji nisu vakcinisani za „skok“ u slučajevima COVID-19, tvrdeći „ne možemo verovati nevakcinisanima“.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Wen je to komentarisala tokom pojavljivanja na Democracy Now.

„Kada se mešaju vakcinisani i nevakcinisani ljudi, osim ako nema dokaza o vakcinaciji, svi bi i dalje trebalo da nose maske“, rekla je Wen.

Planned Parenthood president Leana Wen is out after less than a year

„Dakle, ja zapravo podržavam ono što CDC sada radi, što nas vraća na ovaj uslov za nošenje maski u zatvorenim prostorima, jer iskreno znamo da ne možemo verovati nevakcinisanima, da su oni hodali bez maski i to je zapravo dovelo do talasa koji vidimo”, dodala je ona.

S obzirom na to da je sada dobro utvrđeno da vakcinisani ljudi i dalje mogu širiti virus, nema dokaza koji u potpunosti okrivljuju nevakcinisane ljude za „skok“ varijante delta.

Međutim, Wen samo nastavlja svoju priču o pokušajima da se nevakcinisani prikažu kao građani drugog reda koji bi se trebalo suočiti sa diskriminacijom.

Tokom prethodnog pojavljivanja na CNN-u, Wen je tvrdila: “Ljudima mora biti teško da ostanu nevakcinisani”, pozivajući poslodavce i škole da počnu otežavati život onima koji odbijaju da prime vakcinu.

Međutim, nije izgledalo da je Wen toliko zabrinuta zbog širenja virusa kada je demonstrantima Black Lives Matter u osnovi dala propusnicu uprkos tome što su se tokom vrhunca pandemije u velikim gradovima okupljali demonstranti, nekoliko hiljada ljudi.

Wen potpuno zanemaruje telesnu autonomiju, a to je pomalo ironično s obzirom na njenu bivšu poziciju na čelu Američke federacije planiranog roditeljstva.

JADNIČAK! KON ,,ZAKUKAO” NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KAKO MU PRETE GRAĐANI NA ULICI! (FOTO)

Kao što smo iscrpno istakli, maske su potpuno beskorisne i samo služe kao simbol masovnog konformizma.

Recenzirana studija u kojoj je učestvovalo 6.000 učesnika u Danskoj otkrila je da „nije bilo statistički značajne razlike između onih koji su nosili maske i onih koji nisu nosili kada je u pitanju zaraza Covid-19“, izvestio je Spectator.

Dr Colin Axon, savetnik SAGE-a za britansku vladu, odbacio je maske za lice kao „udobne prekrivače“ koji praktično ništa ne rade, napominjući da je čestica virusa COVID-19 do 5000 puta manja od rupa u masci.

“Male veličine se ne mogu lako shvatiti, ali nesavršena bi analogija bila zamisliti klikere ispaljene na skele graditelja, neki bi mogli udariti u stub i odskočiti, ali očigledno će većina proleteti”, rekao je Axon.

Čak je i doktor Entoni Fauči priznao da su maske bile besmislene na početku pandemije, kada je napisao da tipična maska za lice koja se kupuje u prodavnici „nije zaista efikasna u sprečavanju virusa, koji je dovoljno mali da prođe kroz materijal“.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”