Sve vesti Svet

Odbacuju mogućnost ubistva! Veštaci tvrde da je Ivana Tramp poginula nakon pada niz stepenice

Odbacuju mogućnost ubistva! Veštaci tvrde da je Ivana Tramp poginula nakon pada niz stepenice

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, umrla je od povreda zadobijenih usled pada, saopštila je u petak njujorška kancelarija glavnog medicinskog istražitelja.

Bivši predsednik je u četvrtak rekao da je Ivana Tramp umrla u svom domu u Njujorku. Imala je 73 godine.

Ivana Tramp je bila prva supruga Donalda Trampa. Zajedno su imali troje dece – Donalda mlađeg, Ivanku i Erika Trampa.

“Naša majka je bila neverovatna žena – sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj”, navodi se u saopštenju porodice Tramp.

Hitna pomoć sa Menhetna, reagujući na poziv za srčani zastoj, pronašla je 73-godišnju ženu u stanu u Aper Ist Sajdu nešto posle 12.30 časova. Proglašena je mrtvom na licu mesta, saopštila je njujorška policija, piše Blic.

Prema policijskim izvorima, Ivana Tramp je pronađena bez svesti i bez reakcije na dnu stepenica u svom stanu. Policija istražuje da li je pala i, ako jeste, da li je pad na bilo koji način doprineo njenoj smrti, rekli su izvori.

Hanter Bajden oca nazvao “PEDO PITER” aludirajući na to da je Džo pedofil

U petak je medicinski islednik rekao da je preminula od posledica tupih povreda koje je zadobila usled pada. Način smrti je nesretan slučaj i nije sumnjiv, rekao je veštak odbacujući mogućnost da je reč o ubistvu.

U izjavi na svojoj platformi Truth Social, bivši predsednik se prisetio Ivane kao “divne, lepe i neverovatne žene, koja je vodila sjajan i inspirativan život”.

” Njen ponos i radost bila su njeno troje dece, Donald mlađi, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju”, napisao je Donald Tramp.

NultaTačka/Mediji