Sve vesti Svet

OKO 4000 ŽENA PRIJAVILO PROBLEM SA MENSTRUACIJOM NAKON PRIMANJA VAKCINE!

Nadzorni organ za vakcine prijavio je izveštaje 4.000 žena koje su pretrpele probleme sa menstrualnim ciklusom nakon vakcinisanja.

Građani Velike Britanije su upozoravani nakon vakcinisanja da može doći do umora, glavobolje, bolova u rukama i slabosti, ali, problem koji se javlja kod žena (od 30 do 50 godina starosti) nije navedeno kao moguća nuspojava.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Promena menstrualnog ciklusa kod žena je ”nova” nuspojava čiji broj prijava raste iz dana u dan. Zvanične brojke pokazuju da je 2.735 izveštaja o problemima menstrualnog ciklusa u vezi sa vakcinom AstraZeneka, 1.199 sa Fajzerom i preostalih 6 slučajeva sa vakcinom Moderna.

Viktoria Mejl, reproduktivni imunolog u Londonu, rekla je:

”Definitivno je tačno da neće sve žene prepoznati to kao ”problem”. Mnogo ljudi me je kontaktiralo kako bi mi rekli o promenama nakon vakcinacije, međutim, još nismo sigurni da li to ima veze sa vakcinacijom. No, kako vidim, većina se žali na isto, na obilnije krvarenje, duži menstrualni ciklus koji je mnogo bolniji nego uobičajeni i slično”, izjavila je Viktorija.

OTKRIVENI FINANSIJSKI PUTEVI KOJI POTVRĐUJU TVRDNJE “KO STOJI IZA VIRUSA”

Međutim, nakon pregleda izveštaja, Sara Branč, direktorka MHRA ( regulatorna agencija za lekove i zdravstvene proizvode) rekla je da dokazi ”ne ukazuju na povećani rizik nakon vakcinacije”.

”Broj izveštaja je nizak u odnosu na broj žena koje su do danas primile vakcinu i opštu pozadinu menstrualnih poremećaja. I dalje pažljivo nadgledamo ove izveštaje u pogledu potencijalnih signala ovih nuspojava”, rekla je direktorka.

Lekari Kraljevskog koledža akušera i ginekologa pozvali su žene koje primete bilo kakvo ”neobično” krvarenje da se obavezno jave lekaru.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.

NultaTačka/TheTimes.uk

O uredniku

Ljudmila Veneditkova