Srbija Sve vesti

On MISLI! Vučić se oglasio povodom zabranjenog Prajda: “Mislim” da će se poštovati zakon

On MISLI! Vučić se oglasio povodom zabranjenog Prajda: "Mislim" da će se poštovati zakon

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom sutrašnjeg održavanja šetnje koa je zabranjena u okviru manifestacije Evroprajd, rekavši da “misli” da će se poštovati zakon i odluke Ministarstva unutrašnjih poslova, pišu mediji.

“Stvarno nisam ulazio i sve detalje. Neću time da se bavim. Neću da se bavim pokvareno nametnutom temom srpskom narodu. I oni koji su za i oni koju tako dramatično protiv… Svi zajedno učestvuju u hibridnom ratu protiv svoje zemlje. Što bih ja nasedao na njihove trikove”, naveo je Vučić.

On je rekao da zbog ove teme ne može da se bavi važnijim temama.

VLAST i organizatori PRAJDA će poludeti zbog ovog videa

“Ne mogu da razumem da je neko dao sebi pravo da šeta, a ovim drugima ne dozvoljava. Ne mogu da razumem ni ove druge koje lepo zamolimo da nam učine ovog puta… A oni kažu: “A, ne, ne… Baš nećemo da ti učinimo’… Pa će onda da uzmu da vređaju Anu (Ana Brnabić prim.aut) da je bednica i tako dalje. Onda razumete u stvari zašto sam ja u Skupštini u ova dva dana krčio put budućoj, slobodnoj, pristojnoj Srbiji, koja će da pobedi ta dva ekstremna politička dela- i na levici i na desnici”, rekao je Vučić.

Dodao je da se premijerki nisu izvinile ni vladike koje su iznosile strašne uvrede na njen račun, a ni pripadnici LGBT populacije koji su je „vređali, iako je učinila više za njih nego iko pre nje“, prenose mediji.

NultaTačka