Srbija Sve vesti

Oni ne odustaju! Organizator Evroprajda: Definitivno šetamo, oglasićemo se u petak

Oni ne odustaju! Organizator Evroprajda: Definitivno šetamo, oglasićemo se u Petak

Uprkos zabrani održavanja “Evroprajda” u Beogradu pripadjnici LGBT agende ne odustaju od provokacija i pozivanja svojih pripadnika da izađu na ulice u Subotu.

“Postoji opcija da se promeni trasa šetnje, a uskoro će biti i zvanično saopšteno”, kaže u izjavi za medije jedan od organizatora Evroprajda Goran Miletić.

Goran Miletić ispred organizacije „Evroprajda“ kaže za „Novu“ da postoji opcija da se plan šetnje promeni, ali da će konačna odluka biti doneta u petak.

„Za sada stoji u planu ruta koja je prijavljena, ali kako će ona na kraju izgledati to je na kraju druga priča. Šta ćemo na kraju konačno uraditi, to ćemo videti, ali objavićemo je jako brzo“, rekao je Miletić

DOKTOR RASTURIO EVROPRAJDERE I DOMAĆU VLAST

Na naše pitanje kada bi trebalo da bude objavljena, Miletić napominje da će to najverovatnije biti u petak ujutru.

„Postoji opcija da se promeni trasa šetnje, a konačnu odluku ćemo doneti u petak kada će i biti saopšteno. Ono što već sad mogu da kažem da će šetnje definitivno biti“, zaključuje on

Podsetimo, iako je MUP zabranio šetnju u okviru „Evroprajda“ organizatori su naveli da se od šetnje ne odustaje i da će ona početi u subotu u 17 sati ispred Skupštine.

Kada je reč o konkretnoj ruti prijavljena je trasa koja će ići od Skupštine do Kalemegdana. Šetnja će krenuti od doma Narodne skupštine preko Doma omladine, do Trga republike i Vasine i Studentskog trga, pa do Uzun Mirkove, Pariske, i Bulevara vojvode Bojovića do „Prajd Parka“ na Kalemegdanu.

Sa druge strane kako saznaje redakcija Nulte Tačka, u Beogradu će se okupiti oko 100.000 ljudi koji se protive održavanju manifestacije “Evroprajd”.

NultaTačka