Sve vesti Svet

Elitne jedinice narko kartela Grupo Elite poseduju oklopna vozila i uniforme a sada su zauzele jedan GRAD!

Elitne jedinice narko kartela Grupo Elite poseduju oklopna vozila i uniforme a sada su zauzele jedan GRAD!

Narko karteli u Meksiku poput moćnog kartela Jalisco New Gerenation ili CJNG nadogradili su svoje mere obezbeđenja do tog nivoa da danas imaju specijalnu elitnu jedinicu navodi atlas.news.

NE PROPUSTITE VEČERAŠNJU EMISIJU UŽIVO SA “MARIO ZNA”!

CJNG je objavio video njihove elitne grupe pod nazivom “Grupo Elite”, inače poznatog kao tim specijalnih snaga, “opremljen ometačima signala i “new age” modigikovanim puškama”. Video takođe prikazuje jedinicu u kako se čini oklopnom vozilu.

Oni su objavili video o radu na proširenju njihove kontrole na Naucalpan je Juarez-u, gradu smeštenom severozapadno od Meksiko Sitija. Čini se da prete lokalnom narko bosu Arturu Lopezu Arelanu, inače poznatom kao “El 20.”

U videu jedan Sicario kaže: “Građani Naucalpana. Mi smo već ovde zbog jednog jedinog cilja. A taj cilj su jeftini i prljavi gadovi, kurvini sinovi koji ubiru novac i iznuđuju ga. Naplaćujete reket građanima koji rade pošteno, ova poruka ide vama Nestore Arturo Lopez Arelano.”

Jedan od sikarija je dodao: “Bićemo smešteni ovde u Naucalpanu. Bez obzira gde odlučite da pobegnete bićemo odmah iza vas jer ste pogrešili što se se petljali sa čudovištem. Poštujemo građane koji rade za dobrobit društvo, poštujemo vlasti koje pošteno rade svoj posao ali policajci koji su okok vas su se prodali za mizernu svotu novca”. “Nismo ovde došli da iznuđujemo novac od vas, još manje da zadržimo ovaj jebeni koridor droge, svi smo došli ovde da vas izvedemo iz mraka, tako da vam je dopušteno da radite bez brige”- atlas.news

Prošle godine, CJNG objavio je video koji prikazuje konvoj oklopnih vozila sa desetinama vojnika u borbenim uniformama.

CJNG je poznat po otmicama, mučenju i ubistvima širom Meksima i SAD-a.