Sve vesti Svet

Oni upravljaju svetom- Tehnologija apsolutni neprijatelj čoveka

Oni upravljaju svetom- Tehnologija apsolutni neprijatelj čoveka

Piše: Aleksandar Dugin

Možemo primetiti veoma značajan fenomen u slučaju mrežnih tehonologija (tehnologije) – Gugl, Tviter, Fejsbuk, Insagram, itd. – oni se suprotstavljaju Rusiji, ne zbog toga što zavise od američke vlade. Ne zavise. Oni su alat globalista, nadnacionalne oligarhije koju niko nije izabrao. I niko im nije odobrio da svoja pravila uspostavljaju na globalnom nivou.

Isto tako, kada Sjedinjenim državama ne upravlja vođa koji je po volji globalista, sve ove mreže se ujedinjuju protiv njega – tako je bilo sa Trampom, dok je bio predsednik Sjedinjenih država! Njegov nalog na Tviteru je ugašen, jer se nekome nije dopalo šta Tramp kaže. Pitanje je, kome se nije dopalo?

Sada je čitava Rusija na mrežama ugašena. Globalisti kažnjavaju našu zemlju. Ali se ne radi samo o on lajn uslugama. Sâm Internet je stvoren u Pentagonu, a domene i nazive domena na mreži kontrolišu Sjedinjene države. Kao što kontrolišu i SWIFT, dolar, i čitavu ekonomsku infrastrukturu, pre svega finansijsku. To je njihov svet, to su njihove tehnlogije, njihova pravila – i, to je sada očigledno.

Kogod prihvati ta pravila, istog trenutka počinje od njih da zavisi. To uključuje Majkrosoft, Epl, ajfonove i tehnologiju uopšte – koje pod ključem drži globalistička vrhuška.

Oni upravljaju svetom, krijući se iza država, društava, vlada i korporacija.

To su zakoni kapitala. Ne može se istovremeno biti slobodan i zavistan od tih zakona. Prekidanje veze Rusije sa Zapadom je od temeljnog značaja. Rusija izbija iz ropstva u potpuno novo strateško prostranstvo bića.

Tehnologija nije neutralna. Tržište nije teritorija slobodnog poslovanja i fer konkurencije. To je mit. Tržište i tehnologija imaju sasvim određenog gospodara. A ako mu se nešto ne sviđa, može u svakom trenutku da promeni pravila, jer ih je on izmislio i nametnuo.

VEČERAS OD 20h! MARIO ZNA UŽIVO I RASTURANJE MEJNSTRIM MEDIJA

Tehnologija u sâmoj svojoj prirodi nosi otrov materijalizma, eksploatacije, nasilja i, na kraju, poroka. Zamenjuje bӣće, stvarnost, rad, život, osećanje, moral, ljubav. Tehnologija je otuđenje i ne može ništa drugo nego da, pre ili kasnije, dovede do zamene stvarnog virtuelnim, do sveta totalne dezinformacije, simulakruma, elektronskih iluzija i do neposrednog uticaja na svest ljudi.

Tehnologija je apsolutni neprijatelj čoveka. Sada smo, više nego ikada, uvereni u to.

Ne postoji tehnologija koja pripada svima i svakome. Sve na svetu ima gospodara.

Špengler kaže da, kada kultura umire, pretvara se u tehničku civilizaciju. Danas možemo da vidimo šta to znači. Savremeni Zapad je u potpunosti izgubio kulturu. To je postala puka tehnologija.

Pa nam danas objavljuje rat. Onima, koji su još uvek u živom odnosu sa postojanjem. Mnoge Ruse je tehnologija uhvatila u svoju zamku i ne mogu da zamisle sebe bez nje. Oni su žrtve užasnog psihološkog rata između kulture i civilizacije.

Nemoguće je u potpunosti napustiti tehnologiju i mreže, jer ćemo se naći bespomoćni pred podmuklim i izluđujućim neprijateljem. Ali, zemlji je potrebna sopstvena tehnika, ruska mreža, ruski metod. Naša tehnika ne treba da otuđuje i ubija, već da animira i menja. Svesno mora svesno da sadrži nešto duhovno, nešto izvorno rusko.

Rusija je na veoma ozbiljnom testu. Svakim satom specijalne vojne operacije u Ukrajini i ulozi u ratu sa savremenim svetom, sa Zapadom i njegovom globalnom oligarhijom, ubrzano rastu. Da bi pobedilo, način života se precizno mora promeniti.

Potrebne su nam druge strukture, drugi mehanizmi i drugi ljudi, potrebno nam je potpuno razbuđivanje sâme suštine našeg naroda. Ovo je odlučujuća bitka protiv svetskog zla, koju vodimo vekovima tokom naše teške i lepe istorije.

Maske su pale. Rusija je ostavljena sâma sa elementima apsolutnog zla. Napustili smo matriks. Isključili su nas. I nismo navikli na ovakvo stanje. Vlasnici tehnologije sada misle da ćemo sada da poumiremo. A, mi tek sada počinjemo da živimo.

Kao slobodni i nezavisni ljudi.

NultaTačka/BorbaZaVeru