Stav Sve vesti

OSTALO JE JOŠ PAR GRANA LJUDSKE VRSTE KOJI IDU NA KONCERTE, FESTIVALE I JEDU U MEKDONALDSU

OSTALO JE JOŠ PAR GRANA LJUDSKE VRSTE KOJI IDU NA KONCERTE, FESTIVALE I JEDU U MEKDONALDSU

Jel to Bajaga, čija muzika ako je možemo nazvati muzikom, koja služi da rastera masu za Novu Godinu ima koncert?

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

I šta kažete, ne može se bez vakcine i PCR testa? Prava šteta.

Znači čovek treba da pristane najpre na eksperiment u vidu slušanja muzike koja tera krv na uši a onda da se vakciniše ili da mu se doslovno buše sinusi kako bi prisustvovao krvarenju iz ušiju.

Verovatno će se naći pojedinci kojima to neće smetati, niti im smetaju uslovi ali to je minimalan broj, broj koji ne zadovoljava džepove muzičara kao što je Bajaga koji zaradi samo onda kada mu Vučić i Vesić plate da svira na novogodišnjoj večeri. Hajde da je uslov postavljen za koncert ,,Sinova sa Manjače” pa da kaže čovek, e voleo bih da idem ali ipak neću da mi se u nos gura štapina.

Bojkot svih dešavanja koja postavljaju ovakve uslove je jedino rešenje koje ne samo da će dovesti do toga da se skrene pažnja muzičarima ili umetnicima koji su oduvek mislili da su uticajni (što se moglo videti da nisu, nakon poziva na vakcinaciju). Bojkot u svakom smislu te reči, ne samo da se ne ide koncert ili svirku, već da se shvati da ti ljudi ne sviraju zbog vas već kinte i da postoje načini da nahraniš svoju dušu dobrom muzikom i bez da te truje neka kukuvija sa bine.

Festivali? Kao onaj propali festival u Kragujevcu, Arsenal? Pazi molim te, kupiš ulaznicu onda se testiraš i ako si pozitivan nema unuta a ko će da ti vrati pare? Nije to ni bitno, ako si već prista da se testiraš zbog tribjut benda Nirvane, treba i da se vakcinišeš što pre i traži 4 doze.

EXIT je tu problematičan, jer već 2 meseca pozivaju mlade da se vakcinišu kao da se oni koji odu ne EXIT neće vakcinisati nekoliko puta u toku jedne večeri i to sami, ne treba im medicinska struka.

Baš, taj EXIT treba bojkotovati jer on i pre virusa nije namenjen za našu omladinu već britanske nadrogirane pijandure koje ne znaju ni gde su došle od kojih vajdu imaju samo lokalni dileri koji im prodaju kreč u vidu spida.

Bojkot, i samo bojkot takvih manifestacija. Toliko dobrih muzičara koji nisu komercijalizovani sviraju dok vi ovo čitate, njima dajte podršku, to su umetnici, to nisu Bajage, Čorbe, Pušenja i ostale zaboravljenje discipline kičme.

Priča se po gradu, pričaju novinari sa minimalnim primanjima da se ne može jesti u MEKDONALDSU ako nemaš masku pa aplaudiraju tome.

Aplaudirajte i vi, jer napkon je menadžent “meka” rešio da vas spreči u trovanju vašem i vaše dece.

Da ne ulazimo u to ko je vlasnik i čiji krompir tj. meso jedete ukoliko se trujete u meku već da uđemo u to da ne da treba da bojkotuješ “mek” već da osuđuješ sve one koji tamo jedu, jer jesti u meku je gore nego da popušiš 2 pakle cigara odjednom i zato tamo jedu “novinari” sa manjim primanjima jer prosto im je dosadila matijevićeva pašteta, moraju malo da “mu ga daju”.

Narode, ovo nije ništa strašno, ovo se očekivalo ali dobro je što je počelo ovako baš u trenutku kada će umesto da raste broj vakcinisanih, on pasti jer “imunitet” prolazi i ne brinite, prošlo je godinu dana od julskih protesta, ne plašite se, ne da niko ne sme da nas zatvori, to samo preplanuli kon može da sanja o obaveznoj vakcinaciji i dubljoj diskriminaciji društva, može da sanja, ko što sanja Šošanu.

S ljubavlju, Mario Bojić 

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”