Sve vesti Svet

OTKRIVENA JOŠ JEDNA PEDOFILSKA MREŽA IZ AMERIKE OD KOJIH JE NEKOLIKO NJIH ZAPOSLENO U DISNEY-U

Amerika

Sedamnaestoro ljudi iz cele centralne Floride optuženo je za vrbovanje dece u opsežnoj tajnoj operaciji pod nazivom “Zaštita dece”, koja je trajala šest dana i koju je vodilo nekoliko agencija.

Prema kancelariji šerifa okruga Polk, 16 osumnjičenih je iz okoline Clewistona, Davenport,
Kissimmee, Orlando, Polk City i Zephyrhills. Jedan je bio iz Los Angeles-a.

Šerif Grady Judd rekao je da su svi oni nameravali ući u seksualnu aktivnost sa onima za koje su verovali da su deca, ali su umesto toga naišli na tajne policajce koji su se na internetu predstavljali kao deca.

“Ovo su gadni, gadni, gadni ljudi, a kad prođemo kroz ovo, shvatite da ne možemo ni upotrebiti reči koje su upotrebljavali”, rekao je Judd. “Očigledno vam ne možemo pokazati slike i video-klipove koje su poslali onima za koje su mislili da su 13-godišnje devojčice i dečaci.

Među tim osumnjičenima bilo je nekoliko zaposlenih u Disney World-u.

Jedan par, Savannah i Jonathan McGrew, hteli su se uključiti u trojku sa 13-godišnjom devojčicom i igrati se uloga( pastorki i pokćerke ili u situaciji krađe). Oboje osumnjičenih radili su kao čuvari u Walt Disney Hollywood studiju.
„Šalite se? Tako razgovarate sa 13-godišnjom decom “, rekao je Judd.

Još jedan osumnjičeni, Kenneth Javier Aquino, bio je spasilac u Disney Animal Kingdom Lodge -u za koji je Judd rekao da je napustio svoju trudnu devojku da bi imao seks sa nekim za koga je mislio da je dete. Judd je rekao da je bio odeven u svoju radnu odeću kad je došao na tajnu lokaciju.

“On je veteran mornarice”, rekao je šerif. “Tako je. Radio je sa ronilačkim timom ili timu je bio SEAL ili nekoj vrsti specijalnog posla. Proverili su ga i utvrdili da ima prijatelje ili konekcije sa članovima bandi, pa je zbog toga ostao bez posla u vojsci. ”

Judd je rekao da je jedan osumnjičeni HIV pozitivan i da je nameravao da ima nezaštićen seks sa devojkom, iako nije identifikovao sa kojom.

“Na sreću, naši detektivi bili su umesto 13-godišnjeg deteta, ali pogodite šta? Da je to bila znatiželjna devojčica za razliku od naših vrlo iskusnih detektiva, bila bi direktno izložena HIV -u, rekao je.

Ukupno, osumnjičeni se suočava sa 48 krivičnih prijava i dva prekršaja, od kojih devet ima kriminalnu prošlost. Osumnjičeni su svi identifikovani i čeka se suđenje.

Video – https://www.wfla.com/news/polk-county/live-grady-judd-speaks-on-17-suspects-arrested-in-online-predator-sting/

Nulta Tačka/WFLA

 

O uredniku

Elena Čakar