Sve vesti Svet

OTKRIVENO! Moderna patentirala mRNK vakcinu tri godine pre nego što je pandemija počela

OTKRIVENO! Moderna patentirala mRNK vakcinu tri godine pre nego što je pandemija počela

Prema istraživačima, protein SARS-CoV-2 sadrži DNK sekvencu identičnu genetskom kodu koji je patentirala farmaceutska kompanija Moderna tri godine pre nego što se pojavila pandemija COVID-a.

Studija objavljena u ponedeljak u Frontiers in Virology od strane međunarodnog tima istraživača otkrila je da SARS-CoV-2 mesto cepanja furina (FCS) sadrži mali deo genetskog koda identičan delu gena koji je patentirala Moderna 2016. godine.

Istraživači tvrde da, pošto postoji šansa 1 od 3 triliona da se moderna patentirana sekvenca nasumično pojavila kroz prirodnu evoluciju, da je kineski virus možda mutirao tokom eksperimenata na ljudskim ćelijama u laboratoriji.

„Odsustvo CTCCTCGGCGGGCACGTAG iz bilo kog eukariotskog ili virusnog genoma u bazi podataka BLAST čini rekombinaciju u srednjem domaćinu malo verovatnim objašnjenjem za njegovo prisustvo u SARS-CoV-2“, napisali su naučnici.

Modernina patentirana sekvenca je deo gena zvanog MSH3, koji se sastoji od oko 3.300 jedinica genetskog koda poznatog kao nukleotidi.

Kod koji su istraživači pronašli sadrži 19 istih nukleotida od sastava od 30.000 nukleotida koji čini SARS-CoV-2.

„Prisustvo u SARS-CoV-2 sekvence od 19 nukleotida RNK koja kodira FCS na aminokiselini 681 njenog šiljastog proteina sa 100% identičnosti sa reverznim komplementom vlasničke MSH3 mRNA sekvence je veoma neobično“, primetili su istraživači.

Ali neki istraživači tvrde da studija ne pokazuje ništa značajno.

Profesor Lorens Jang, pristalica neefikasne vakcine protiv COVID-a, nazvao je ovo otkriće „čudnom“ slučajnošću koja ne dokazuje nužno da je kineski virus stvoren od čoveka.

Govorimo o veoma, veoma, veoma malom komadu sastavljenom od 19 nukleotida“, rekao je Jang. „Tako da ne znači mnogo da budete iskreni, ako radite ove vrste pretraga, uvek možete pronaći podudaranja.“

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA UGOSTIO NIŠKOG PROFU!

„To je čudno zapažanje, ali ne bih ga nazvao puškom koja se puši jer je premala“, dodao je on.

Ranije ovog meseca, mađarski naučnici otkrili su „tragove jedinstvene varijante koronavirusa dok su ispitivali DNK iz tla sa Antarktika koja je poslata firmi Sangon Biotech u Šangaju“, objavio je Dejli mejl.

Istraživači su takođe pronašli genetski materijal kineskih hrčaka i zelenih majmuna, što može sugerisati da je virus ispitivan u laboratoriji, koristeći ili same životinje ili njihove ćelije.

Ovo sugeriše da koronavirus nije prirodno prešao sa divljih životinja na ljude, već je proučavan u kineskoj laboratoriji pre nego što je pušten.

Izvršni direktor kompanije Pfizer Albert Burla takođe je nedavno priznao da je mRNA vakcina njegove kompanije razvijena na osnovu laboratorijske verzije SARS-CoV-2, a ne na prirodnom koronavirusu.

„Podaci koje smo dobili su podaci od onoga što nazivamo pseudovirusom, tako da to nije pravi virus, to je virus koji smo konstruisali u našim laboratorijama i identičan je sa virusom Omicron“, rekao je Burla.

Podaci iz ove najnovije studije samo su još jedan dokaz koji je u suprotnosti sa zvaničnim narativom direktora NIAID-a Entonija Faučija i predsednika Eko-zdravstvene alijanse Pitera Dašaka da je COVID-19 prirodno potekao od slepih miševa uprkos tome što je SZO priznala da je Nulti pacijent verovatno bio radnik laboratorije u Vuhanu.

Nulta Tačka/InfoWars