Sve vesti Svet

OTKRIVENO: PAPA, Bin Zajed i ostale verske vođe KRUNISALE NOVU VERU- Evo šta je “KRISLAM” i zašto je ISUS ZABRANJEN (VIDEO)

OTKRIVENO: PAPA, Bin Zajed i ostale verske vođe KRUNISALE NOVU VERU- Evo šta je "KRISLAM" i zašto je ISUS ZABRANJEN (VIDEO)

I dok su nam oči bile uprte u ratove. Dok nas mediji zatrpavaju najavom gladi, zime i smrzavanja za to vreme formirana je nova globalna vera i to ne od strane nekih sitnih igrača već samih verskih vođa.

Nova vera zove se Krislam a sedište crkve je planirano da bude u jednom od veštačkih ostrva Dubaija.

Kako je pisao Newsweek još 2019. godine Crkva, Džamija i Sinagoga grade se zajedno na istom mestu u Abu Dubaiju

Mosque, Synagogue and Church Being Built Together in Abu Dhabi

Ova “združena” vera pominje se još od 1970. godine gde je i začeta u Nigeriji kako se može videti na zvaničnoj stranici Wikipedije

Nemojte slučajno da ste pomislili da je ovo neka sprdnja, jer ja sam u prve dve sekunde pomislio isto da bih ubrzo uvideo da ovo nije nikakva šala već realna situacija. (Izvore i video zapise kao i fotografije pronaći ćete u tekstu i na kraju članka).

Sa usvajanjem dokumenta o ljudskom bratstvu ove nedelje na 7. Svetskom kongresu religija koji su kreirali papa Franja, Mohamed bin Zajed i veliki Imam al Azhra, dr Ahmed Taieb. Krislam je sada zvanična Jedinstvena svetska religija.

One World Religion Headquarters To Open 2022 - Believers Portal

Zvanično, Krislam (Chrislam) je sada kodifikovan i ratifikovan, uz odobrenje na 7. Kongresu vođa svetskih i tradicionalnih religija , dokumenta Ljudskog bratstva koji je kreirao papa Franja iz Vatikana, a finansirao i promovisao Mohamed bin Zajed iz UAE .

Pitanje – Pogodite koga su zaboravili da pozovu i pomenu na svečanosti? Odgovor – Isusa Hrista, Njegovo Ime se nigde ne pojavljuje i nikada se ne pominje. Pitam se ko je onda ‘počasni gost’? Hmm.

Da li će se papa Franja povući ili ne, kao što neki sugerišu, ili da li će on biti biblijski antihrist, u ovom trenutku je prilično nebitno. Zato što je sada postavio i pokrenuo funkcionalni politički, verski i finansijski okvir na kome će funkcionisati Jedinstvena svetska religija Krislama .

Papa Franja bi mogao da umre sutra, ali ono što je stvorio izgleda da će živeti. Naravno, sve ovo proročko ispunjenje ne bi se moglo dogoditi bez njegovog veoma velikodušnog pokrovitelja i podržavaoca, Mohameda bin Zajeda . Da li je on „princ saveza“? Vreme će pokazati, ali ovo je najveća stvar u modernoj istoriji.

IZ EMIRATES NEWS-a: Svetski verski lideri usvojili su danas Dokument o ljudskom bratstvu koji su potpisali Njegovo Preosveštenstvo Veliki imam Al Azhara i predsedavajući Muslimanskog veća staraca, dr Ahmed el Tajjeb, i Njegova Svetost Papa Franjo iz Katoličke crkve. To je bilo tokom 7. Kongresa vođa svetskih i tradicionalnih religija koji je završen u četvrtak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели WAM English (@wamnewsen)

Neki citati sa 7. svetskog kongresa religija:

Primećujemo da je pluralizam u pogledu razlika u boji kože, polu, rasi, jeziku i kulturi izraz Božje mudrosti u stvaranju. Bog je dopustio versku raznolikost i stoga je neprihvatljiva bilo kakva prinuda na određenu religiju i versku doktrinu .

Prepoznajemo važnost i vrednost Dokumenta o ljudskom bratstvu za svetski mir i zajednički život između Svete Stolice i Al-Azhar Al-Šarifa ( usvojen od strane Generalne skupštine UN u rezoluciji A/RES/75/200 od 21. decembra 2020. ), i Deklaraciju iz Meke ( usvojena u Meki u maju 2019. ), koja poziva na mir, dijalog, međusobno razumevanje i uzajamno poštovanje među vernicima za opšte dobro.

Pozivamo verske vođe i istaknute političke ličnosti iz različitih delova sveta da neumorno razvijaju dijalog u ime prijateljstva, solidarnosti i mirne koegzistencije.

Apelujemo na sve ljude vere i dobre volje da se ujedine u ovom teškom vremenu i doprinesu obezbeđenju bezbednosti i harmonije u našem zajedničkom domu – planeti Zemlji.

U završnoj reči kongresa, kome je prisustvovalo preko 108 verskih i svetskih lidera, istaknut je istorijski značaj Dokumenta o ljudskom bratstvu, naglašavajući da on pomaže u promovisanju mira, dijaloga i međusobnog poštovanja među ljudima.

Održan 14. i 15. septembra u glavnom gradu Kazahstana, Nur-Sultanu, pod nazivom „Uloga lidera svetskih i tradicionalnih religija u duhovnom i društvenom razvoju ljudske civilizacije u periodu posle pandemije“, učestvovali su Kasim-Jomart Tokaiev, predsednik Kazahstana, dr Ahmed el-Taiieb i Papa Franja kao i druge verske vođe među kojima su i pripadnici Pravoslavne Crkve.

U nastavku teksta, ostaviću vam nekoliko video materijala koji se bave “novom verom”:

NultaTačka/NowTheEndBegind