Sve vesti Svet

OVAJ video uklanjaju sa mreža! Poznati američki BIZNISMEN na sred FOX NEWS-a: Vakcine su ubile moje prijatelje!

OVAJ video uklanjaju sa mreža! Poznati američki BIZNISMEN na sred FOX NEWS-a: Vakcine su ubile moje prijatelje!

Dok su skepticizam i  nepoverenje vezano za vakcinaciju opravdano veći mejnstrim televizije izbegavale su da prenose razloge za to ali se s vremena na vreme moglo čuti nešto o tome u nekim emisijama Foks njuza kao što su Taker Karlson Tonight i The Ingraham Angle no ni to nije bilo dovoljno u poređenju sa histerijom koja se širila ne samo na toj već i na drugim televizijama.

Ali protekle večeri poznati američki preduzetnik, čovek koji je izmislio optički miš kojeg i danas koristi ceo svet Stiv Kirš govorio je u emisiji koju je vodio vodio Brajan Kilmid i da , imao je šta da kaže.

Kirš je inače jedan od najvećih bivših donatora demokratske stranke koji je prestao da daje novac ovoj strani zbog njihove politike.

„Kada je Demokratska stranka počela da ide na jug sa vama?“ upitao je Kilmid (misleći, kako su se odnosi njega i demokratske stranke pogoršali)

Stanovnicima Osla rečeno da se kraće tuširaju i zavrću slavinu dok peru zube

„Pa, kad su mi narušili poverenje“, odgovorio je. „Rekli su agencijama, FDA, CDC, NIH da su ove vakcine bezbedne i efikasne. I kada sam počeo da vidim kako moji prijatelji umiru i bivaju povređeni i počeo da gledam podatke, nije bilo sumnje da je ova vakcina najopasnija vakcina koju je čovek ikada stvorio.

Kirš je nakon toga iz sve snage uradio na vakcinu protiv COVID-a.

„Ona je hiljadu puta smrtonosnija od vakcine protiv malih boginja“, nastavio je. „To je previše nesigurno da bi ljudi to koristili. I nisam mogao da dobijem ni minut ispred bilo kog demokratskog kongresmena.”

“Sami ste istraživali”, rekao je Kilmeade. „Šta ste smatrali efikasnim i kakva je bila reakcija kada ste to objavili?“

Kirš je odgovorio da je vakcina ubila desetine ljudi.

„Ono što sam otkrio jeste da je stotine hiljada Amerikanaca ubijeno ovom vakcinom, a milioni su povređeni“, „Jasno je da je veća verovatnoća da ćete biti povređeni ili mrtvi od vakcine nego da ste nevakcinisani.

NultaTačka