Sve vesti Svet

OVO JE DIGLO SVET NA NOGE! Objava na tviteru govori o smrti 13. godina starog dečaka koji je umro nakon druge doze Fajzera

OVO JE DIGLO SVET NA NOGE! Objava na tviteru govori o smrti 13. godina starog dečaka koji je umro nakon druge doze Fajzera

Kako govori objava na tviteru koja je obišla ceo svet 13- godišnji dečak umro je od srčanih problema nakon što je dobio drugu dozu vakcine proizvođača Fajzer Bajontek. Za to vreme zdrastveni službenici još uvek povezuju slučajeve upale srca kod mladih koji su primili vakcine.

Ovaj tvit obišao je svet nakon što je žena koja tvrdi da je tetka 13- godišnjem dečaku objavila da je sin njenog brata umro tri dana nakon druge doze vakcine.

OVO BI SVI TREBALO DA PROČITAJU! Evo kako Njujojrk Tajms predviđa masovnu depopulaciju a sve to uz mRNK vakcinu.

“Početni rezultati obdukcije bili su da mu je srce uvećano i da ga okružuje tečnost. Nije imao zdravstvenih problema. Nije bio na lekovima”!- napisala je Tami Burages a fotografija koju je objavila pokazuje karton evidencije o vakcinisanlnom statusu njenog nećaka.

Kartica pokazuje da je dete, Jacob Clynick- rođen 2007. godine- primio drugu dozu 13. juna u Walgreensu tri nedelje nakon prve doze.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Burages je rekla da je ona “pro vakserka” i da zna su vakcine “uglavnom sigurne”. Takođe je rekla da je vakcinisala i svog rođenog 14-godišnjeg sina čim je vakcina postala dostupna. Ali dodala je da joj je nećak umro i da Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) trebaju ovo da istraže.

“Bilo je i drugih slučajeva miokarditisa kod mladića koji su primili drugu dozu Fajzera. Jesu li drugi umrli od toga u SAD-u ili je moj nećak prvi?” Pitala je Burages dodajući: Mislim da roditelje treba upozoriti na rizik.

CNN je u petak izvijestio da je najmanje sedam dječaka i muškaraca u dobi između 14 i 19 godina patilo od “vrlo rijetke vrste upale srca” nakon cijepljenja protiv Covid-19. Mladići su se brzo oporavili nakon hospitalizacije, ali zdravstveni službenici sada razmatraju vezu između slučajeva upale srca – poznate kao miokarditis – i cjepiva Covid-19.

U svojoj objavi na Twitteru, Burages je rekla kako vjeruje da cjepiva spašavaju “milione života”, ali nije željela da bilo koje dijete bude “žrtveno janje”, dodajući da, ako njezin nećak nije dobio drugi metak, “vjerujemo da bi budi živ danas. ”

U svojoj objavi na Tviteru, Burages je rekla kako veruje da vakcine spašavaju “milione života” ali nije želela da bilo koje dete bude “žrtveno jagnje”, dodajući da, da njen nećak nije dobio drugu dozu “verujem da bi bio živ danas.”

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.
NultaTačka/RT.com