Stav Sve vesti

Ovo je dokaz da je Covid vakcinalni lobi u Srbiji “umro na respiratoru”! (FOTO)

Ovo je dokaz da je Covid vakcinalni lobi u Srbiji "umro na respiratoru"! (FOTO)

Piše: Mario Bojić

Setimo se perioda prošle godine i početka ove, kada su se ređale javne ličnosti, urednici, novinari čekajući na red da prime vakcinu protiv COVID-a i to objave na svojim profilima društvenih mreža ili snime reklamu čak.

Sad kad ste se setili, ubrzajte malo i na desetine “iznenadnih” smrtnih slučajeva posle takvih reklama, objava, izjava više nema javnih ličnosti koje pozivaju na vakcinaciju pravdajući to odgovornošću ili čak lažući narod rečima: “moći ćete ponovo da zagrlite svoje bližnje”.

Vakcinalni lobi u Srbiji je doživeo kolaps a preostali promoteri ovakve vrste zaštite su sa “popularnih” ličnosti koje su dokazale da nemaju uticaj spale na još gore, one javne ličnosti sa samog dna javne scene, iz blata.

Dokaz tome je najpre Vladimir Đukanović, advokat Hrkalovićke kojeg pogrdno nazivaju “bizon” koji se pohvalio na svom instagram nalogu da je primio četvrtu dozu vakcine te pozvao druge da učine isto. Veliki “Srbin” primio je vakcinu proizvođača Pfizer&BioNTech jer eto ima dojavu da sa ruskom vakcinom neće moći da pređe granicu, naravno dupli licemer ali da li ste znali da može još gore?

Javna moć Đukanovića je ravna nuli, njegov uticaj je nepostojeći i na društvenim mrežam služi za sprdnju i ponižavanje kao u suštini i svi političari ali verovali ili ne postoji i neko ko ima još manje uticaja, koga još više lože na mrežama i ko je pokušao danas da pozove Srbiju da se vakciniše četvrtom dozom vakcine te time dokazao da je vakcinalni lobi dotakao dno jer… Kome zaista ovaj čovek treba kao promoter bilo čega a da to nije sajla za čišćenje septičke jame.

NAJNOVIJA EPIZODA PODKASTA MARIO ZNA! NE PROPUSTITE ZABRANJENE INFO

Nebojša Krstić zvani Krlo. Tako je. Krlo se pohvalio na tviteru i animirao jedva 53 bota Srpske Napredne Stranke da mu lajkuju objavu dok su komentari ispod njegove objave usmereni ka ismejavanju njega, njegovog dela i njegovog novog pokušaja promocije vakcine.

Da stvar bude još gora, Krlo koji je dokaz da je vakcinalni lobi pukao u Srbiji objavio je i dokaz da se vakcinisao rekavši da su mu drugari na Tviteru tražili dokaz. FEKTČEK: Krlo nema drugare ni na tviteru ni u realnosti.

Ne, nije kraj. Može još gore. Na pitanje jednog od korisnika Tvitera koliko još vakcina treba da prime, Krlo je odgovorio “Onoliko koliko bude trebalo”.

Nekim ljudima neće biti dosta ni 8 doza vakcina, želeće još i to ne zbog toga što će kako neki tvrdi postati hemijski zavisnici već su to mahom problematični ljudi. To su vam oni koji vam priđu i bez da ih išta pitate kažu vam da su se vakcinisali, to su ljudi koje ukoliko poznajete treba od njih da se udaljite, da ih izbegavate i izbegavate očni kontakt sa njima.

Na svu sreću njih je u Srbiji oko 20% posto, nema ih više a možda ih “iznenada” bude sve manje.

Da ne zaboravim. Kao što to treba i Đuka da uradi, Krlo, pokaži koliko si odgovoran i vakciniši se protiv majmunskih boginja jer “retko te viđam sa devojkama, a viđam te svaki dan”.

Tvoj Perikarditis.

NultaTačka