Srbija Sve vesti

Ovo je jednako Gej paradi! Danas se u Beogradu održava TransVax levičarsko venčanje- Ženi se PAVLE OBRVA

Ovo je jednako Gej paradi! Danas se u Beogradu održava TransVax levičarsko venčanje- Ženi se PAVLE OBRVA

Kako sa ponosom prenose mejnstrim mediji najavljujući “gala” događaj danas se venčavanju predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović zvani OBRVA i njegova izabranica Nina Stojaković.

Mediji navode da će se venčanje okupiti više desetina zvanica (stipse) te da će ceremonija biti održana popodne a da će se slaviti cele noći. (U vreme kad treba da se štedi?)

Na slavlje su pozvane mnogobrojne ličnosti iz javnog života – od takozvanih političara, do takozvanih novinara i novinarki, preko takozvanih glumačkih zvezda.

NOVO! VUČIĆ PLANIRA DA ORGANIZCUJE EVROPRAJD ALI I DA OKUPI HULIGANE

Nina Stojaković, izabranica srpskog političara Pavla Grbovića Obrve, predsednika pokreta Slobodnih građana i jednog od poslanika u Narodnoj skupštini po ceo dan visi na društvenim mrežama i botuje za svog obrvu.

I dok vi nemate leba da jedete na Instagramu, s druge strane, Nina konstantno objavljuje slike sa Pavlom. Da li su u pitanju putovanja u Srbiji ili po regionu, ili samo odlazak na večeru, Ninini profili su klasični trn u oku za vas, “obične smrtnike”.

Nina je, treba napomenuti, i feministkinja. Bila je jedna od pokretača pokreta #nisamprijavila.

Stvarno ne znamo zašto smo ovo preneli ali ova ekipa transvax levičara iznenađuje svojim tradicionalističkim pristupom venčanju. Gde je taj modernizam, zašto se nisu uzeli na moderan način “bez venčanja” ili da su sačekali da 2789. godine bude odobreno venčanje gej parova u Srbiji, nije u redu, nije fer.

NultaTačka