Srbija Sve vesti

OVO JE KRAJ KORONE U SRBIJI! MINISTARSTVO ZDRAVLJA PRIZNALO DA NEMA NIKAKVE DOKAZE O VIRUSU, PCR TESTU I EFIKASNOSTI MASKI (FOTO)

Sve se izgleda dešava u pravo vreme, tačno pred najavljeno uvođenje kovid propusnica koje je gromoglasno najavila premijerka Srbije, Ana Brnabić.

Slučajno ili sa namerom, u svakom slučaju dokument koji je večeras objavljen na svim društvenim mrežama i širi se viralno trebalo bi da stavi tačku na korona histeriju.

Naime, kako se može videti iz priloženog dokumenta koji je objavljen na društvenim mrežama, državni sekretar u Ministarstvu Zdravlja, Mirsad Đerlek ,,357″ potpisao je i pečatirao sudbinu koronavirusa u Srbiji.

NE PROPUSITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I IVICA BOŽIĆ O ONOME O ČEMU MALO LJUDI SME DA PRIČA!

Evo šta se desilo:

,,Udruženje roditelja nestalih beba Srbije” podnelo je početkom ovog meseca zahtev za pristup informacijama od javnog značaja Ministastvu Zdravlja Republike Srbije. Ovo udruženje zatražilo je informacije i dokaze o naučnim studijama koje se tiču sposobnosti i relevantnosti PCR testa, naučni dokaz o izolovanju virusa SARS-CoV2 i naučnim dokazima, studijama koje dokazuju da su mere zaštite protiv koronavirusa poput maske, distance i slično uspešne u sprečavanju širenja virusa.

Verovali ili ne, Ministarstvo Zdravlja je odgovorilo da ,,ne poseduje tražene informacije” vezane za gore pomenuta pitanja i zahteve.

Još jedan u nizu ,,fejlova” ministarstva zdravlja i njihovih zastupnika ovog puta će sigurno ući u domen šire rasprave jer potpisivanje i pečatiranje odgovora ,,NE ZNAM” dok se građani primoravaju i ucenjuju na vakcinaciju ne može i ne sme da prođe bez šire javne rasprave a nakon toga i gašenja histerije.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”