Sve vesti Svet

OVO je možda krucijalni dokaz! Trener DANSKE fudbalske reprezentacije pre turnira pozvao da sve svi timovi vakcinišu!

OVO je možda krucijalni dokaz! Trener DANSKE fudbalske reprezentacije pre turnira pozvao da sve svi timovi vakcinišu!

Od kada je juče u sred fudbalske utakmice na šampionatu Evrope između Danske i Finske, danski fudbaler Kristian Eriksen pao na zemlju u sred meča, na društvenim mrežama i mejnstrim medijima spekuliše se da li je Eriksen vakcinisan ili je dobio koronu (ne priča se o ničemu drugom, što je vrlo loše).

Mejnstrim mediji poleteli su u želji da stopiraju navode da se Danski fudbaler vakcinisano jer prosto to im je zadatak ali propustili su vrlo važnu činjenicu, toliko važnu da ona može da donese odgovor na gore pomenuta pitanja.

Denmark's Christian Eriksen given cardiac massage in Euro 2020 game, able to speak before going to hospital, Football News & Top Stories - The Straits Times

Naime, samo nekoliko dana pred početak prvenstva, trener Danske fudbalske reprezentacije Kasper Hjulmand kritikovao je UEFU što su preneli relevantni strani mediji.

Hjumland je 9. juna izjavio da je UEFA uradila lošu stvar jer nije obavezala sve reprezentacije da vakcinišu svoje igrače te naravno u nastavku intervjua “kukao” kako je sve to opasno po učesnike na turniru.

UEFA nije eksplicitno tražila da se svi igrači vakcinišu ali su mnogi timovi to uradili pred početak grupne faze turnira.

Kako se da videti u izjavama trenera ove reprezentacije Danska nije vakcinisali svoje igrače ali se obavezala da će to uraditi pred početak grupne faze turnira no ono što potkrepljuje sumnje da je Eriksen vakcinisan jeste izjava samog trenera danske reprezentacije koji je kritkovao UEFU jer čekajte, ako on kritikuje UEFU jer nisu obavezali sve igrače da se vakcinišu to znači da je on striktan i da sigurno neće dozvoliti da njegov tim ne bude “siguran” tj. nevakcinisan.

Bez obzira na navode, možda je u pitanju nešto treće, možda nije ni vakcini ni korona ali svakako prenošenje informacija kako Eriksen sigurno nije vakcinisan ne samo da “smrdi” da lažnu vest već to svakako jeste i takva će ostati dok sam Eriksen ne progovori o tome ili u nekom slučaju ne ispliva neka fotografija sa vakcinalnog punkta.