Srbija Sve vesti

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Na vakcinalnom punktu u KST-u vakcine se drže u Jelen frižideru, opušci po podu

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Na vakcinalnom punktu u KST-u vakcine se drže u Jelen frižideru, opušci po podu

Poslednji voz za vakcinaciju u Srbiji čini se pao je na studente koji se skoro pa uopšte nisu odazvali vakcinaciji uprkos poklonima, ponudama, “motivaciji” i ucenama.

U skladu sa motivacijom i dolaskom na kućni prag medicinska struka je rešila da zajedno sa Beogradskim Univerzitetom organizuje vakcinacije u studentskim centrima javlja naš dobro obavešteni izvor koji je lično prisustvovao više nego skandaloznim uslovima vakcinacije u Klubu Studenata Tehnike u Beogradu.

Naime, kako saznajemo a kako se može videti na fotografijama u KST-u koji se nalazi u podrumu Elektrotehničkog Fakulteta u Beogradu zaista je organizovana vakcinacija no kako javlja izvor tamo sem njega nije bilo više od dve osobe računajući i medicinare.

Ono što je ostavilo u čudu sve koji su posetili ovaj vakcinalni punkt (ukoliko ima takvih) jeste slučaj frižidera Jelen piva u kojem stoje vakcine.

Da dobro ste pročitali i videli, u frižideru Jelen piva stoje vakcine koje treba da se održavaju na hladnoći od -60 do -80 celzija.

Ovakvi frižideri za hlađenje piva ne idu ispod 0 stepeni celzijusovih te još uvek nije jasno na koji način i koliko su sigurne vakcine koje su daju zainteresovanim studentima pod ovim uslovima, ne uzimamo u obzir opuške koji prekrivaju tlo u KST-u, to je nasprav ovoga stvarno zanemarljiva stvar.

ISPLIVAO VIDEO! Lekar na vakcinalnom punktu u Beogradu priznao sve o vakcinama (VIDEO)

Kako dalje saznajemo ovaj punkt je putujućeg tipa tako da će se verovatno dalja vakcinacija organizovati u nekom drugom studentskom klubu ili domu no postaraćemo se da nam ne promakne ni sledeća vakcinalna predstava.

OVO SE NE PROPUŠTA! NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA

NultaTačka