Srbija Sve vesti

Ovo se očekivalo! Oglasio se Vučić i zahvaljivao se reakcijama stranih diplomata

Ovo se očekivalo! Oglasio se Vučić i zahvaljivao se reakcijama stranih diplomata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je sastanak u zgradi Generalštaba na Banjici i obratio se građanima putem snimljenog telefonskog poziva koji je prenošen na Pinku.

Kako se moglo i očekivati nakon informacija da je situacija na KiM alarmantna, da se na pojedinim lokacijama čuju pucnji i da ima povređenih Vučićeva reakcija je bila kao i uvek, nikakva.

On se umesto brze i efekte reakcije države zahvaljivao na reakcije pojedinih stranih diplomata.

– Nekoliko važnij informacija za sve ljude u našoj zemlji. Završil smo sastanak. Načelnik Mojsilović je imao razgovor sa generalom KFOR. Bilo je mnogo laži, dezinfomracija. U ponoć očekujemo razgovor načelnika KFOR sa Goranom Rakićem. Molili smo sve međunarodne predstavnike da učine sve što je moguće. Verujem da ćemo imati dobrih vesti, nadam se da će ovo, ne večeras, ali sutra biti završeno. Ostaje nam da dođemo do očuvanja mira. Sve što su radili pokazuje koliko je pripreman napad na Srbiju.

On se na kraju poziva zahvalio rekaciji stranih diplomata koje su kako je on naveo pružili podršku Srbiji i kritikovali odluke i akcije Prištinskih para/vlasti.

NultaTačka