Srbija Sve vesti

OVO TREBA DA PROČITA SVAKO! “ČESTITAM VAM, AKO STE JOŠ UVEK NEVAKCINISANI PREŽIVELI STE DO SADA NAJVEĆI PSIHOLOŠKI RAT U LJUDSKOJ ISTORIJI” VI STE POBEDNICI

Uskoro će biti dve godine od kada je otvorena “igra” sa našim životima pod nazivom COVID histerija. Dve godine najgore vrste terorisanja cele planete ali dve godine u kojima smo se sreli, upoznali najpre sami sebe a onda druge slične nama, hrabre, istrajne, časne, pobednike.

Ponekad se svako od vas nađe u “padu”, kada pomisli “ja ne mogu više”, ali sve to nestaje onda kada taj neko shvati da nije sam i da pored sebe ima ljude slične njemu i to je ono što vas čini snažnima kada je najteže.

Koliko god oni koji rade za krizni štab i vrh države mislili da mogu mene ili vas,  da slome moram da im priznam da su bili blizu u par navrata ali priroda mog bića to prosto ne dozvoljava a poslednji u nizu pritisaka koji dolaze na moju adresu u vidu pretnji i uvreda  srušili su se u jednom trenutku, trenutku u kojem sam pročitao objavu “nepoznatog” autora koji je na facebook-u podelio nešto što će i one kojima je danas, moral nizak, podići u nebesa, na sam vrh, iznad svih onih koji žele i rade na tome da ga vide dole. Da vas vide, sa pognutom glavom i zasukanim rukavom.

Prenosimo vam u celosti pismo nepoznatog autora: 

Zapamtite, ako ste još uvek nevakcinisani, preživeli ste do sada najveći psihološki rat u ljdskoj istoriji. Decenijama su pravili zločinački plan. Možete li zamisliti koliko vremena, koliko sredstava i koliko rada je uloženo u ovo? Oni su istraživali sve moguće načine da porobe vaš um i nateraju vas da se vakcinišete. Pokušali su da vas demorališu kvareći društvo na sve moguće načine. Pokušali su da vas oklevetaju. Pokušali su da vas namame novcem, poklonima i nagradama. Pokušali su da vas zbune i nateraju da preispitate stvarnosti i identitet. Pokušali su da vas nateraju da pogazite sopstvene principe, vrednosti i moral. Čak su uspeli da okrenu vaše voljene protiv vas. To su skoro svi osetili. Većina ih se tada slomila ali vi NE. Razmislite samo o tome koliko ste slabosti prošli i prevazišli. Nikada se niste slomili. Još uvek ste nevakcinisani. Još uvek imate čistu krv. Svi njihovi trikovi nisu uspeli. Zato svima koji nisu vakcinisani poručujem: Čestitam vam, časni i hrabri ljudi! Ostanite jaki! Idemo do kraja.

Idemo do kraja!

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

NultaTačka