Sve vesti Svet

Ovo žele oni koji su ovo i započeli! Zbog svađe oko maske ubio kasirku!

Ovo žele oni koji su ovo i započeli! Zbog svađe oko maske ubio kasirku!

Muškarac koji je kupovao u supermarketu u američkoj državi Džordžija pucao je i ubio kasirku koja ga je usluživala zbog svađe oko maske za lice.

U pucnjavi koja je zatim usledila ranio ga je zamenik šerifa koji je van službe radio u toj radnji, saopštile su lokalne vlasti.

Viktor Li Taker (30) pucao je u kasirku supermarketa iz pištolja, a zatim učestvovao u pucnjavu sa zamenikom šerifa, u kojoj su obojica povređeni, navodi se u saopštenju policije u Džordžiji, prenosi Rojters.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA SA DR JOVANOM STOJKOVIĆ!

Taker i ranjeni zamenik su u stabilnom stanju, a kasirka koju je metak zakačio podlegla je povredama na licu mesta.
Nisu navedeni nikakvi detalji o raspravi između Takera i kasirke, a policija je navela da je ranjenog napadača uhapslila dok je pokušavao da se iskrade kroz ulazna vrata supermarketa.

Podela društva dovela je do ove situacije i mnogih drugih sličnih situacija koje se na svu sreću ne završavaju na ovaj način. Diskriminacija prema ljudima koji ne nose maske je prisutna kao i diskriminacija koja se vrši na osnovu toga ko se vakcinisao a ko ne, tek sledi.

Plan već poznatih globalista svakako jeste podela društva i ovakve scene u kojima će ili jedna ili druga strana izgubiti, njima to nije bitno, bitno je samo da je neko izgubio a oni pobedili. Redakcija portala Nulta Tačka apeluje na sve i one sa maskama i one bez maski da ne padaju na propagandu koja im se servira i širenje mržnje koja se podstiče putem mejnstrim medija.