Srbija Sve vesti

PA ONI SU KOMEDIJA! NAPREDNJACI ANGAŽOVALI BABU IZ REKLAME ZA “ARTIFLEX KREMU” DA GLUMI ŽRTVU BLOKADA!

Starija gospođa postala je juče centralna figura propagande provladinih medija i viral na društvenim mrežama, nakon što su demonstranti okačili video snimak na kome se vidi kako moli da je puste, jer mora da stigne kući na vreme na terapiju i ručak.

U međuvremenu, ispostavilo se da se baka pojavljuje i na reklami za Artriflex.

„Trebalo je da stignem već kući, jer mi je vreme za ručak, moram terapiju da uzmem“, izjavila je juče na Gazeli starija gospođa, koja je insistirala da prođe tokom blokade saobraćajnica.

Nju su, provladini mediji, pola sata kasnije, iskoristili kako bi pokazali kako „zli“ demonstranti maltretiraju „običan“ narod, a sve u režiji, a koga drugog do Đilasa.

Dan nakon protesta, premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić saopštila je da je tužna, jer je videla sliku bake koja nije mogla da prođe da ode kući na ručak i da popije terapiju.

Nije trebalo mnogo, a tviteraši su krenuli u polemiku da im je baka „nešto poznata“, ali da ne znaju odakle. Posle određenog vremena, neko se dosetio, te okačio skrinšot sa Gazele i reklamu Artriflexa.

Ispostavilo se da je baka s Gazele u stvari baka koja se pojavljuje i u reklami.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

Nulta Tačka/SrbinInfo