Sve vesti Svet

Papa Franja upozorava da bi velika katastrofa mogla uništiti ljudsku rasu

Papa Franja upozorava da bi velika katastrofa mogla uništiti ljudsku rasu

Papa Franja upozorava da bi eskalacija sukoba u Ukrajini mogla dovesti do “konačne katastrofe” koja bi “uništila” ljudsku rasu.

Govoreći tokom svog nedeljnog obraćanja, Papa je rekao da će čovečanstvo morati da “počne od nule” u slučaju termonuklearnog rata.

„Čini se da je naša mašta sve više koncentrisana na predstavljanje konačne katastrofe koja će nas uništiti“, rekao je papa Franja.

„Šta se dešava sa eventualnim nuklearnim ratom?“ upitao je.

„Dan posle toga – ako još bude dana i ljudskih bića – moraće da počne od nule. Uništavanje svega da bi se počelo iznova”.

Papa je istakao kako apokaliptične „slike o potopu“ „dobijaju sve više prisutnost u našoj podsvesti“, što je referenca na biblijski narativ o potopu koji se nalazi u Knjizi Postanja.

Uprkos papinom upozorenju, nova anketa pokazuje da je zapanjujuća jedna trećina Amerikanaca spremna da rizikuje nuklearni rat da bi se borila protiv Putina.

Učesnici istraživanja Pew-a su upitani da li se protive ili podržavaju „preduzimanje vojne akcije čak i ako to rizikuje nuklearni sukob sa Rusijom“.

62 procenta Amerikanaca reklo je da bi se protivilo američkom vojnom angažmanu, ali uznemirujuće velikih 35 procenata reklo je da bi bili srećni da rizikuju nuklearni armagedon da bi podržali Ukrajinu.

Uprkos nemilosrdnim pozivima predsednika Zelenskog za zonu zabrane letenja koja bi gotovo sigurno izazvala Treći svetski rat, Bela kuća je za sada odbacila tu ideju.

MARIO ZNA i dr ALEKSANDAR LJUBIĆ – Mladi lekar rešio da PROGOVORI – Otkrivena prava ISTINA o medicini

Nulta Tačka/InfoWars