Sve vesti Svet

PAPA TVRDI DA ONI KOJI GA KRITIKUJU ,,RADE ZA ĐAVOLA” (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Papa Franja tvrdi da njegovi konzervativni kritičari rade za đavola, komentarišući njegov pogled i stav koji ima po pitanjima masovnih migracija i klimatskih promena.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Mnogi bi tvrdili suprotno.

U intervjuu za jezuitski časopis La Civilta Cattolica, Papa je rekao da je nakon nedavne operacije, izjavio: “još sam živ, iako su neki ljudi hteli da ja budem mrtav”.

Špekulacije među biskupima i ostalima bile su rasprostranjene da je Papino stvarno stanje gore od onoga o čemu se izveštavalo, ali pokazalo se da to nije istina.

„Pripremali su konklavu (za izbor novog Pape). Neka bude tako. Hvala Bogu, dobro sam ”, rekao je vrhovni papa.

Osvrnuo se i na kritike američkih konzervativaca da njegovi liberalni stavovi o gotovo svakom pitanju nagrizaju hršćanski temelj Katoličke crkve, tvrdeći da “povratak nazad nije pravi put”.

„Ja lično možda zaslužujem napade i uvrede jer sam grešnik, ali Crkva to ne zaslužuje. To je delo đavola ”, rekao je on.
Međutim, kao poglavar Crkve, Papini lični stavovi nesumnjivo vode na pogrešan put.

Nije slučajno što je Papa smenio kardinala Robert Sarah-a sa mesta šefa vatikanskog odeljenja za liturgiju nakon što je upozorio da zapadna civilizacija proživljava svoj “smrtni čas”.

Sarah je ranije upozorio da će “zapad nestati” kao rezultat masovne migracije, dodajući da će “islam napasti svet” i “potpuno promeniti kulturu, antropologiju i moralnu viziju”.

 

U međuvremenu, Papa se koristi PR trikovima kako bi promovisao masovnu islamsku migraciju na zapad, uključujući i onu u kojoj se pojavio sa izbeglicom iz Ruande odgovornom za ubistvo francuskog sveštenika i spaljivanje katedrale.

Nakon što je mađarski premijer Viktor Orbán zatražio od pape Franje da ne dopusti da hrišćanstvo “propadne”, Papa je odgovorio rekavši Mađarima da trebaju “pružiti ruke svima”, misleći na migrante i izbeglice.

Papa Franjo je čak otišao toliko daleko da je opravdao postupke ubice džihadista Charlie Hebdoa, rekavši da sloboda govora ima granice, moralno stajući na stranu krvoločnih fanatika koji su pobili francuske karikaturiste.

Papa se takođe zalaže za globalističku propagandu o klimatskim promenama.

Prošle godine Papa je takođe ponudio svoju podršku homoseksualnim brakovima, rekavši da bi istospolni parovi trebali imati mogućnost zaosnivanje “građanskih zajednica”.

Papa nije učinio ništa osim što je prećutno podržao ciljanje pobožnih katoličkih sveštenika od strane crkvenog establišmenta samo zato što su pokušali podržati veru, nešto što je Mel Gibson nedavno opisao kao “vrlo duboku bolest”.

Ako vaša retorika služi za pojačavanje agende kojoj teži svaki istinski satanski globalist, onda vaši kritičari ne rade „đavolja posla“, to ste vi.
Mel Gibson-ov tvit je naravno suspendovan..

Nulta Tačka/InfoWars