Sve vesti Svet

PAPU U SLOVAČKOJ MOGU DA VIDE SAMO VAKCINISANI BEZ OBZIRA ŠTO SU MNOGE VAKCINE TESTIRANE ILI RAZVIJENE UZ POMOĆ FETALNIH ĆELIJA

Samo oni Slovaci koji su primili vakcinu protiv COVID-a 19 mogu da vide papu Franju kada bude stigao u posetu njihovoj zemlji, uprkos činjenici što su mnoge vakcine testirane ili razvijene uz pomoć fetalnih ćelijskih linija.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

To se naravno protivi tradicionalnim katoličkim učenjima o pobačaju ako su stanične linije iz izbornog pobačaja.

,,Papa će posetiti četiri grada u Slovačkoj od 12. do 15. septembra nakon putovanja u Budimpeštu na proslavu završne mise Međunarodnog euharisijskog kongresa”, izvestio je Nacionalni katolički registar. ,,Prema slovačkim medijima, ministar zdravlja Vladimir Lengvarsky rekao je na konferenciji za novinare 20. jula da će ,,uslov za učestvovanje u svetim misama i drugim događajima biti revakcinacija.”

Lengvarsky je rekao da je ova odluka utvrđena u saradnji sa slovačkom biskupijom.”

Međutim, mnoge od tih vakcina koje su obavezne za učestvovanje na misi testirana su ili razvijena pomoću fetalnih ćelijskih linija z akoje se znalo ili se veruje da potiču od samovoljnog pobačaja, kaže se u izveštaju ,,Božije dece za život”.

MARIO ZNA OTKRIVA ZAŠTO VLAST U SRBIJI NE SME DA UVEDE OBAVEZNU VAKCINACIJU ZA GRAĐANE!

Slovačka, prema lokalnim medijima, primarno koristi vakcine proizvođača Pfizer, Moderna i AstraZeneca.

Od ove tri, vakcine Pfizer i Moderna nisu razvijene iz linija fetalnih ćelija, iako su obe testirane na HEK-293 stanicama za koje se veruje da potiču od dobrovoljnog pobačaja urađenih 1970-ih.

,,U daljem ispitivanju, čini se da su stanice po svojoj prilici dobijene iz embriona namerno izazvanog pobačaja”, napisao je dr Alvin Wong u članku još 2006. za Nacionalni katolički bioetički centar.

Kao što se može videti iz Wongovog članka, upotreba HEK. 292 bila je sporna tačka među katolicima, a neki veruju da je čak i korišćenje ćelijske linije za testiranje nemoralno.

Jedan nadbiskup čak je rekao da su vakcine napravljene od fetausa ,,ljudske žrtve prinesene Sotoni”.

,,Preko farmaceutskih kompanija koje koriste fetalno tkivo od pobačaja za proizvodnju takozvane vakcine koja je u delirijumu COVID-a 19 predstavljena kao sakrament spasenja je čist Satanski posao, globalističke anticrkve”- napisao je nadbiskup Carlo Maria Vigano.

Vredno je napomenuti da proizvođači vakcina kažu da se stanice izvučene od čoveka filtriraju iz konačnog proizvoda, fetalne ćelijske linije, ako se koriste, tretiraju se kao ,,alati” u procesu proizvodnje ili ispitivanja.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”