Sve vesti Svet

PETER DASZAK JE RADIO ZA CIA, ECOHEALTH ALLIANCE JE CIA FRONT ORGANIZACIJA

PETER DASZAK JE RADIO ZA CIA-U, ECOHEALTH ALLIANCE JE CIA FRONT ORGANIZACIJA
Pisao Elena Vuk

Potpredsednik EcoHealth Alliance, dr Endrju Haf, nedavno je tvrdio da mu je predsednik EcoHealth Alliance-a Peter Daszak, koji je sproveo istraživanje o dobitku funkcije na Institutu za virusologiju Vuhan u Kini, rekao da radi za Centralnu obaveštajnu agenciju(CIA).

Dr Andrew Huff, javno je 12. januara izjavio da mu je predsednik EcoHealth Alliance Peter Daszak priznao da radi za Centralnu obaveštajnu agenciju, i dalje je izneo svoje uverenje da je EcoHealth Alliance „organizacija koja se krije od CIA-e“.

Huff je doktorirao u oblasti zdravlja životne sredine, specijalizovanih za bolesti u nastajanju, pre nego što je postao pomoćni potpredsednik u EcoHealth Alliance, prema izveštaju nezavisnog novinara Kanekoa, koji je detaljno opisao iskušenje u svom biltenu Substack.

Dok je radio sa globalnom naučnom neprofitnom organizacijom, imao je zadatak da razvije „nove metode biološkog nadzora, analize podataka i vizuelizacije za otkrivanje bolesti“.

EcoHealth Alliance, koju predvodi Daszak, a finansira nekoliko vladinih agencija SAD, udružila se sa dr Ralfom Baricom sa Univerziteta Severne Karoline i dr Shi Zhenglijem sa Instituta za virusologiju u Vuhanu kako bi sprovela istraživanje o dobitku funkcije  koronavirusa  na slepim miševima u komunističkoj Kini pre izbijanja COVID-19.

KORKONA ĆE UBRZO POSTATI ISTORIJA! SVE VIŠE ZEMALJA UKIDA MERE A NOVE STUDIJE DONOSE DOBRE VESTI

Daszak je navodno nadgledao skrining „hiljade uzoraka slepih miševa na nove koronaviruse“. Kontroverzno istraživanje je takođe uključivalo „skrining ljudi koji rade sa živim životinjama“.

Otkrića su dodala gorivo na zabrinutost da je pandemija koronavirusa nastala upravo iz te laboratorije, za koju Daszak agresivno tvrdi da nije istina.

Kroz seriju tvitova objavljenih 12. januara, Huff je napisao:

Za zapisnik: Dr Peter Daszak me je 2015. zaustavio dok smo odlazili sa posla kasno uveče i pitao me da li treba da radi sa CIA-om. Bio sam šokiran s obzirom na moje iskustvo u obezbeđenju. Tokom naredna 2 meseca dao mi je novosti u 3 odvojene prilike o svom radu sa CIA-om.

Kada mi je postavio pitanje, rekao sam: „Peter, nikad ne škodi razgovarati s njima i potencijalno bi moglo biti novca u tome. U međuvremenu, zgražavao sam se što mi je to rekao, u netajnom okruženju (SCIF), osobi koja nije „učitana“ i nekoj nepoznatoj osobi (meni).

Zatim je tokom naredna dva meseca na pauzi dok je pio kafu, ili između sastanaka, izjavio da su zainteresovani za mesta na kojima radimo, ljude koji su uključeni, podatke koje prikupljamo i rad sa njima je u toku.

Zatim je Huff detaljno izneo svoje uverenje da je Daszakova Ekozdravstvena alijansa „organizacija koja se krije od CIA-e“. U saopštenju se nastavlja:

Osvrćući se unazad, sada verujem da je EcoHealth Alliance bila CIA-ina prednja organizacija za prikupljanje virusnih uzoraka i prikupljanje obaveštajnih podataka o kapacitetima stranih laboratorija. Nije bilo načina da prikupljeni podaci ili modeli koji se razvijaju nisu mogli predvideti prenos ili pandemiju.

Kontekstualno, EcoHealth je bio jedva solventan i bilo je uobičajeno mesto za otpuštanje zaposlenih uz oseku federalnog i privatnog finansiranja. Piter bi sve uradio ili rekao da bi dobio sredstva. Obaveštajne organizacije često ciljaju ljude u finansijskim nevoljama.

Iz perspektive CIA-e, po mom mišljenju, to je bio sjajan plan, ako je istina ono što je rekao dr Peter Daszak. Pošto je bilo uobičajeno da Piter laže, nisam mu nužno verovao kada mi je rekao. Međutim…

Na osnovu prethodna dva meseca kada je američka vlada trošila milione dolara na nadgledanje mene i zaposlenih u MTRKS INC-u, uključujući vojne avione, pokušavajući da unište moju kuću, prisluškujući sve u njoj, kradući moju imovinu i hakujući sve moje uređaje, verujem da najgore je verovatno istina.

Pre javne izjave ranije tog jutra, Huff se oglasio na Tviteru i tvrdio da su ga članovi IC zajednice vlade SAD uznemiravali, provalili u njegovu kuću, ukrali hard diskove i instalirali elektronske uređaje za nadzor u kući.

To mu, rekao je Huff, sugeriše da ga Dašak nije lagao kada je očigledno objasnio da je radio za CIA.

EcoHealth Alliance je verovatno organizacija CIA koja se krije. COVID-19 je najveći neuspeh obaveštajnih službi od 11. septembra“, napisao je Huff „Zataškavanje je najveće u istoriji SAD, mnogo gore od skandala Iran-Kontra. Istina izlazi na videlo i ja ću to svedočiti pod zakletvom.”

U odvojenoj seriji postova, Huff je rekao da „ne bi bio iznenađen da je zajednica CIA/IC orkestrirala prikrivanje COVID-a delujući kao posrednik između Faučija, Kolinsa, Dazaka, Barica i mnogih drugih. U najboljem slučaju, to je bila najveća zločinačka zavera u istoriji SAD birokrata ili političkih namesnika.

Nulta Tačka/InfoWars