Sve vesti Svet

UŽAS! UČENICI KRIŠOM SNIMILI KAKO U ŠKOLSKOJ KLINICI VAKCINIŠU DECU BEZ PRISTANKA RODITELJA

UČENICI SNIMILI KRIŠOM KAKO U ŠKOLSKOJ KLINICI VAKCINIŠU DECU BEZ PRISTANKA RODITELJA
Pisao Elena Vuk

Par srednjoškolaca u Koloradu tajno snimljeno dok osoblje koje radi na klinici za vakcinaciju protiv Covid-a koja se nalazi u okviru škole, daju vakcine deci bez odobrenja roditelja, iako su maloletni.

Prema rečima upravnika škole, učenici mlađi od 18 godina moraju imati pored sebe roditelja ili zakonskog staratelja koji su prisutni u vreme vakcinacije protiv covid-a.

Prvi klinac koji je snimio dobijanje vakcine protiv covid-a jednostavno je rekao radnicima da ima više od 18 godina, a osoblje nikada nije tražilo identifikaciju da potvrdi njegovo ime ili godine.

Donacija Nulta Tačka

Dečak se takođe mučio da zapamti svoj lažni datum rođenja, koji radnici klinike za vakcine nisu primetili niti brinuli o njemu.

Nakon nekoliko minuta, maloletni tinejdžer je trebao da primi vakcinu, ali se ponašao kao da se unervozio neposredno pre nego što je uboden i umesto toga on je otišao.

Budući da je dečak izašao bez primljene vakcine, osoblje je htelo da se uveri da nije označen kao “vakcinisan” u njihovoj kompjuterskoj evidenciji.

Tokom ovog razgovora, muški službenik je, čini se, priznao da je znao da dete zapravo ima 16 godina i da je lagao o godinama.

Nakon što je pregledao snimak, otac prvog deteta napisao je mejl školi u kojem zahteva da se klinika za vakcine zatvori.

Školski nadzornik je odgovorio uveravajući tatu da je svim učenicima mlađim od 18 godina potreban roditelj u vreme vakcinacije.

Međutim, oba videa pokazuju da je ovo laž jer je drugo dete koje je snimalo njihov susret jednostavno predalo osoblju krivotvoreni potpis roditelja pre nego što mu je odobrena vakcinacija protiv covid-a.

“Koliko imaš godina?” pitali su radnici drugog dečaka koji je tajno snimao.

“Imam 15 godina”, odgovorio je tinejdžer pre nego što je žena za stolom rekla: “Moraš imati odraslu osobu sa sobom, dušo.”

Kada je tinejdžer predočio dokument koji su navodno potpisali njegovi roditelji, osoblje ga je pregledalo i dozvolilo mu da nastavi.

Baš kao što je to učinio i prvi tinejdžer, drugi dečak se ponašao kao da se ouplašio pre nego što je medicinska sestra uspela da mu da vakcinu.

Roditelj deteta broj 2 je takođe poslao e-mail upravniku škole o susretu i istakao da je na letku za kliniku izričito navedeno da nije potrebna lična karta.

Ovi video snimci trebali bi razbesneti sve Amerikance, bez obzira na njihov stav o vakcinama protiv Covida, jer radikalna levica oduzima roditeljska prava.

Nulta Tačka/InfoWars

Donacija Nulta Tačka