Sve vesti Svet

POBEDA! NAKON ŠTO JE MALA DEVOJČICA DIGLA GLAS I REKLA ŠKOLSKOM ODBORU DA TREBA SVI DA IDU U ZATVOR ZBOG OBAVEZE NOŠENJA MASKE, ŠKOLA UKINULA MERU!

Pobeda devojčice Fione nad beskrupuloznim sistemom. Kažnjavana je skoro 40 puta, ali nije popustila.

Školski okrug distrikta Palm Beach ukinuo je obavezno nošenje maski samo nekoliko dana nakon što je devojčica iz drugog razreda rekla zvaničnicima školskog odbora da svi treba da trunu u zatvoru jer su decu terali da nose maske protiv njihove volje.

Kao što smo izvestili prošle nedelje, osmogodišnja Fiona Lašels iz Tampa Beja suspendovana je skoro 40 puta zbog odbijanja da se pridržava obaveze nošenja maski, koju je škola zadržala uprkos tome što je država okončala obavezu za nošenje maski u julu.

POGLEDAJTE! UČENICA DRUGOG RAZRED OSNOVNE ŠKOLE KOJA JE KAŽNJENA JER NIJE NOSILA MASKU PORUČILA ODBORU: “NADAM SE DA ĆETE SVI OTIĆI U ZATVOR”

U viralnom videu, Fiona je rekla odboru da su „vaša pravila sranje“, dodajući „Nadam se da ćete svi otići u zatvor jer ste mi ovo uradili“.

„Samo zato što sam suspendovana zbog nenošenja maske neće promeniti moje mišljenje. Možete i dalje da me suspendujete, ja i dalje imam pravo da ne nosim masku“, kazala je devojčica.

Nakon što je krenula „u misiju da vrati ne samo svoja prava već i ustavna prava svakog američkog deteta od školskog odbora tirana“, prema rečima njene majke, Fiona je zabeležila pobedu jer je okrug rekao roditeljima, „da od ponedeljka nije obavezno pokrivanje lica.”

OVO SE NIKAKO NE PROPUŠTA! NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! DR BORISLAV ANTONIJEVIĆ I MARIO ZNA!

„Na osnovu novonastale situacije na državnom nivou, školski distrikt će preći na novi status u kome nije obavezno pokrivanje lica, za učenike svih nivoa“, saopštio je okrug.

U komentarima za Palm Beach Post, Fiona je rekla da joj je drago što se vratila u školu, gde je, prema okrugu, 10% učenika već odustalo od nošenja maski.

„Ona je bila toliko nepokolebljiva da želi da se uveri da svi mogu da se vrate u školu i imaju izbor“, rekla je njena majka za Post.

I sada rade.

NultaTačka/TheGatewayPundit