Srbija Sve vesti

POČELO JE: BLOKIRANA KLJUČNA RASKRSNICA KOD NARODNE SKUPŠTINE! SVE VIŠE LJUDI PRISTIŽE DA KAŽE NE COVID PROPUSNICAMA (FOTO) (VIDEO)

Do pre samo nekoliko sati Srbija je važila za jednu od malog broja zemalja koja nema kovid propusnice čiji građani nisu pali pod čizmu SZO ali danas je doneta odluka od strane Kriznog Štaba i vrha države koja je tu činjenicu promenila.

Nakon odluke da se u Srbiji od Subote uvedu kovid propusnice koje će biti obavezne nakon 22h za one koji borave u ugostiteljskim objektima društvene mreže su bunknule i građani su samoinicijativno počeli da dogovaraju izlazak.

U večernjim satima prva grupa demonstranata okupila se ispred narodne skupštine dok se još jedna grupa demonstranata okupila ispred zgrade Vlade Republike Srbije.

Trenutno je blokirana jedna od najprometnijih rakrsnica u Beogradu, ugao Bulevara Kralja Aleksandra i Takovske gde će se ove dve grupe spojiti.

Očekuje se dolazak još većeg broja građana kako veče bude odmicalo. Nulta Tačka će nastaviti da izveštava o dešavanjima u Beogradu i Srbiji kako budu pristizale nove informacije.