Sve vesti Svet

POČELO JE! COVID-19: FARMACEUTSKI GIGANTI, GEJTS, FAUČI I OSTALI OPTUŽENI ZA ZLOČINE PROTIV ČOVEČNOSTI U TUŽBI PRED MEĐUNARODNIM KRIVIČNIM SUDOM

POČELO JE! COVID-19: FARMACEUTSKI GIGANTI, GEJTS, FAUČI I OSTALI OPTUŽENI ZA ZLOČINE PROTIV ČOVEČNOSTI U TUŽBI PRED MEĐUNARODNIM KRIVIČNIM SUDOM

Britanski zvaničnici i najuticajnije ličnosti iz javnog zdravlja optuženi su za genocid, pozivajući se na niz statističkih podataka o uticaju „vakcina“ i politika nametnutih pod maskom „ublažavanja COVID-a“.

Pročitajte takođe: Pogledajte reportažu o odabranim alternativnim narativima

Grupa uključujući bivšeg potpredsednika kompanije Pfizer dr Majkla Jidona podnela je tužbu Međunarodnom krivičnom sudu (ICC)  (vredno čitanja) u ime građana Velike Britanije protiv Borisa Džonsona i britanskih zvaničnika, Bila i Melinde Gejts, izvršnih direktora velikih farmaceutskih kompanija, izvršnog predsednika Svetskog Ekonomskog foruma Klausa Švaba i drugih za zločine protiv čovečnosti.

MKS je prihvatio slučaj i pripisao sledeći referentni broj OTP-CR-473/21.

Među optuženima su:

• dr Entoni Fauči;
• Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO);
• Džun Rejn, izvršni direktor Regulatorne agencije za lekove i zdravstvene proizvode (MHRA);
• dr Radiv Šah, predsednik Rokfeler fondacije; i
• Dr Peter Daszak, predsednik EcoHealth Alliance, kao „odgovoran za brojna kršenja Nirnberškog kodeksa… ratne zločine i zločine agresije“ u Ujedinjenom Kraljevstvu i drugim zemljama.
• Albert Burla, izvršni direktor kompanije Pfizer
• Stephane Bancel, izvršni direktor kompanije AstraZeneca
• Pascal Soriot, izvršni direktor Moderne
• Aleks Gorski, izvršni direktor kompanije Johnson and Johnson
• Boris Džonson, premijer Velike Britanije
• Kristofer Viti, glavni medicinski savetnik u Velikoj Britaniji
• Metju Henkok, bivši britanski državni sekretar za zdravstvo i socijalnu zaštitu
• Klaus Švab, predsednik Svetskog ekonomskog foruma

Nakon uzastopnih neuspešnih pokušaja da se slučaj iznese pred engleski sudski sistem, tužioci su pribegli traženju „urgencije“ da MKS „zaustavi distribuciju COVID vakcina, uvođenje ilegalnih pasoša za vakcinaciju i sve druge vrste ilegalnog ratovanja… koji se vodi protiv naroda Ujedinjenog Kraljevstva“.

Tužba grupe koja je podneta 6. decembra obrazlaže dokaze da su „vakcine“ protiv COVID-19 eksperimentalne genske terapije dizajnirane na osnovu istraživanja povećanja funkcije korona virusa slepih miševa, tvrdeći da su ove „vakcine“ izazvale masovne smrtne slučajeve i povrede i da vlada Ujedinjenog Kraljevstva nije uspela da istraži takve prijavljene smrtne slučajeve i povrede.

• da je broj slučajeva COVID-a i umrlih veštački naduvan; da su maske štetne zbog hipoksije, hiperkapnije i drugih posledica;
• a PCR testovi su „potpuno nepouzdani“ i „sadrže kancerogen etilen oksid“.

Pored toga, oni su tvrdili da su efikasni tretmani za COVID-19, kao što su hidroksihlorokin i ivermektin, potisnuti, što je rezultiralo značajno većim brojem smrtnih slučajeva od COVID-19 nego što je trebalo da se dogodi.

Oni tvrde da su blokade(razna ograničenja i zaključavanja) sprovedene pod maskom veštački naduvanog broja infekcija i smrtnih slučajeva od modifikovanog virusa, kao i eksperimentalnih „vakcina“ koje su rezultirale:

• Ogromnom kratkoročnom štetom i smrtnošću, sa najmanje 395.049 prijavljenih neželjenih reakcija na COVID „vakcine“ samo u UK;
• naglim porastom poziva na ChildLine od ugrožene dece tokom zaključavanja;
• „Uništenjem bogatstva i poslovanja“ kroz nametnute blokade.
• „Teškim lišavanjem fizičke slobode kršenjem osnovnih pravila međunarodnog prava“, uključujući zabranu putovanja i okupljanja, te prinudni karantin i samoizolaciju;
• aparthejdom zbog segregacije posedovanjem pasoša za vakcinaciju;
• i „očekivanim smanjenjem neplodnosti“ nakon „vakcinacije“, između ostalih štetnih fizičkih i psihičkih efekata.

Pored toga, podnosioci predstavke tvrde da „suzbijanje bezbednih i efikasnih alternativnih tretmana za Covid-19 predstavlja ubistvo i da opravdava punu istragu od strane suda“.

Oni su primetili da pored cenzure onlajn informacija i promocije ovih alternativnih tretmana, „neki akademski časopisi blokiraju objavljivanje studija koje pokazuju efikasnost lekova kao što su ivermektin i hidroksihlorokin”.

Podnosioci tužbe su takođe naveli citate preživelih iz Holokausta koji su povukli „snažne paralele između Covid ograničenja i početka Holokausta“.

U otvorenom pismu, preživeli Holokausta pozvali su medicinske regulatorne organe da „odmah zaustave ovaj nesveti medicinski eksperiment nad čovečanstvom“, za koji tvrde da krši Nirnberški kodeks.

Oni čak navode da se „pred našim očima dešava još jedan holokaust većih razmera“. Jedna preživela, Vera Sharav, napomenula je u intervjuu citiranom u tužbi:

„Oštra lekcija Holokausta je da kad god lekari udruže snage sa vladom i odstupe od svoje lične, profesionalne i kliničke obaveze da ne naude pojedincu, medicina može da se izopači od profesije isceljenja i nege u aparat za ubistvo”.

„Ono što razlikuje Holokaust od svih drugih masovnih genocida je ključna uloga koju igra medicinski establišment, ceo medicinski establišment. Akademski i profesionalni medicinski establišment podržavali su svaki korak ubistvenog procesa.

Lekari i prestižna medicinska društva i institucije dali su furnir legitimiteta čedomorstvu, masovnom ubistvu civila”.

Prema podnosiocima tužbe, sve štetne posledice „vakcina“, zatvaranja i virusa ispunjavaju kriterijume genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina protiv naroda Britanije, jer su krivci „članovi britanske vlade i Svetski lideri imali znanje i nameru u vezi sa ovim navodnim zločinima”.

COVID-19, Covid-19: Pharmaceutical giants, Gates, Fauci, UK officials accused of crimes against humanity in International Criminal Court complaint

Zaista, oni tvrde da su destruktivne posledice „vakcina“, blokada i modifikovanih virusa namerni pokušaji depopulacije i društvene destabilizacije kao deo globalno koordinisanog plana za konsolidaciju bogatstva i moći u rukama nekolicine.

Stoga, oni tvrde da ove mere takođe predstavljaju „zločin agresije“, odnosno pokušaj „da se efektivno vrši kontrola ili usmerava politička ili vojna akcija države“.

U ovom slučaju, kako tvrde, cilj je da se „demontiraju sve demokratske nacionalne države, korak po korak“, i „unište mala i srednja preduzeća, prenoseći tržišne udele na najveće korporacije“, u vlasništvu ultra bogatih, i da se da ovoj „elitnoj“ grupi veća politička i monetarna kontrola.

Prihvatanje predmeta od strane suda, uključujući referentni broj predmeta, možete pronaći na linku ispod, a sva ažuriranja u vezi sa slučajem će takođe biti objavljena ovde.

Preuzmite tužbu na 46 stranica ovde

NOVOGODIŠNJA EMISIJA – Evo šta nas čeka u 2022 godini! SPECIJALNI GOSTI!

Nulta Tačka/The Rio Times