Sve vesti Svet

Počelo je: Tabloidi promovišu proteinski prah od cvrčaka

Počelo je: Tabloidi promovišu proteinski prah od cvrčaka

Globalisti i levičarski mediji neće prestati da ubeđuju ljude da jedu bube.

„Ako vam je muka od tog nadimanja posle proteinskog šejka ili ste umorni od teških praškova i suplemenata zbog kojih se osećate preterano siti i tromi, isprobajte ovo umesto toga!“ Ovo je prva rečenica na koju naiđete na TMZ-ovoj veb stranici u njihovoj reklami za alternativu proteinskog praha napravljenu od cvrčaka.

TMZ sada reklamira proteinske suplemente koje proizvodi Human Improvement koji se prave sa prahom od cvrčaka.

Human Improvement je isprobao razne kombinacije proteina pre nego što se odlučio na jedan prah od cvrčaka. Isprobali su mešavinu organskih proteina bundeve, proteina graška i proteina smeđeg pirinča.

„Protein cvrčka sadrži mnogo vlakana i probiotika i ne samo da je lak za varenje, već istraživanja pokazuju da zapravo može pomoći u jačanju zdravlja creva“, saopštila je kompanija.

„Proteini cvrčka su jedan od najodrživijih i najhranljivijih izvora proteina na zemlji. Ne samo da je to potpuni protein sa visokim sadržajem B12, gvožđa i probiotika, već zahteva i delić resursa koje koriste tradicionalni izvori životinjskih proteina“, piše Human Improvement.

„U stvari, cvrčci emituju 99,9% manje gasova staklene bašte, koriste 90% manje vode i 93% manje zemlje od stoke za proizvodnju iste količine proteina“, dodaje se.

Nemojte jesti meso, nemojte da letite i štedite energiju- DOBRODOŠLI u karbonski neutralan SVET

„Dok korišćenje cvrčaka za pravljenje proteinskog praha može u početku biti odbojno, on je zapravo mnogo bolji za naša tela i životnu sredinu od drugih prahova i suplemenata koje svakodnevno unosimo“, napisao je TMZ na svojoj veb stranici.

„U stvari, hranljiviji je od biljnih proteina i održiviji od surutke – prepun čistih sastojaka koji imaju odličan ukus i blagotvorno deluju na creva. Nikada nećete osetiti ukus cvrčka, ali ćete svakako primetiti prednosti“, dodaje se.

Podsetimo se da su globalisti i levičarski mediji pokušali da ubede ljude da jedu bube, prenosi The Gateway Pundit.

Južnoafrički preduzetnik inovira nove načine pretvaranja „mopane crva“ u brašno koje će se koristiti za proteinske pločice i proteinske smutije.

Vendi Vesela, hemijski inženjer koji stoji iza pokušaja da ljudi jedu gusenice, rekla je da se bube mogu koristiti i kao preliv za picu.

Svetski ekonomski forum otvoreno poziva seljake da jedu bube i korov iz „ekoloških razloga“.

Globalne elite na WEF-u su takođe promovisale lažno „meso“ proizvedeno pomoću 3D štampača kao „ukus budućnosti“.

WEF je naveo tri razloga zašto bi seljaci trebalo da jedu meso uzgojeno u laboratoriji:

Svake godine se uzgajaju milijarde životinja i kolju za hranu.

Ovo koristi ogromne količine vode i energije.

Neki stručnjaci veruju da bi alternative mogle biti bolje za ljude i životnu sredinu.

U julu je kongresmenka Mardžori Tejlor Grin (R-GA) objavila vest da je Zakon o ovlašćenju za nacionalnu odbranu (NDAA) predložio finansiranje studije izvodljivosti za hranjenje mornarice „lažnim mesom“, izvestio je TGP.

„Finansiranje u NDAA obezbeđuje pilot program za hranjenje mornarice lažnim mesom“, napisala je predstavnica Grin na svom Tviteru.

„Kao da regrutovanje trenutno nije dovoljno teško jer da se mladi ljudi pridruže našoj vojsci potrebno je vakcinisanje, mornarici će biti dodatno teško jer očigledno Bil Gejts dizajnira meni“, tvrdila je ona.

Nulta Tačka/GatewayPundit